anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak skutecznie wdrożyć szkolenie online w firmie?

Prowadzę kilkunastoosobową firmę i coraz trudniej ogarniać szkolenia „ręcznie”. Zastanawiam się nad jakimś prostym systemem do szkoleń online – bez zbędnych bajerów, ale żeby każdy mógł sobie przerobić materiał, a ja miałbym podgląd, kto co zrobił. Czy ktoś ma doświadczenie z takim wdrożeniem w mniejszej skali?

Wiadomość 1 z 2
ostatnia odpowiedź
1 ODPOWIEDŹ 1

Jak skutecznie wdrożyć szkolenie online w firmie?

W mniejszych firmach to też działa, tylko trzeba dobrze dobrać narzędzie. Kluczowe jest to, żeby nie było przekombinowane – wystarczą moduły z materiałami, jakieś testy na koniec i prosty system raportowania. Widziałem, że HRcode robi platformy szkoleniowe, które można skalować – czyli nadają się zarówno dla dużych korpo, jak i dla mniejszych firm. Co ważne, nie wciskają gotowca, tylko robią system pod firmę, więc da się to dostosować do konkretnego zespołu i branży. Możesz zerknąć tutaj, opisali to całkiem konkretnie:
https://ddwloclawek.pl/pl/16_katalog-firm/63_internet-i-komputery/120_strony-www/4844_hrcode.html
Fajne jest też to, że nie trzeba mieć u siebie jakiegoś IT – oni wszystko ogarniają technicznie, więc nie ma stresu z konfiguracją czy utrzymaniem. Dla mnie to była spora oszczędność czasu i nerwów.

Wiadomość 2 z 2
ostatnia odpowiedź