27-10-2014 14:29
Witam wszystkich
Otoz mam problem. Licytowalam 3 aukcje u jednego sprzedawcy i wszystkie aukcje wygrałam ( zreszta tak mi sie wydawało) . Wszystkie 3 aukcje sa zapisane w przegladzie moich kupionych aukcji w=z mozliwoscia zaplaty wystawienia komentarza i tych wszystkich innych funkcji przy zakupionym przedmiocie. Poprosilam sprzedajacego o zsumowanie kosztow wysylki na co mi odpisano ze aukcja nie osiagnela ceny minimalnej i mi nie sprzeda za ta kwote. Niewiem czy ja jestem jakas nie normalna ale na moje rozumowanie jesli nie zostala osiagnieta cena minimalna to aukcja nie powinna pojawic się w moich kupionych aukcjach. Poza tym ja nie widzialam zeby na aukcji byla ustawiona cena minimalna. Prosze poradzcie mi bo niewiem czy ten uzytkownik chce mnie zrobic w balona bo za tanio poszla aukcja czy poprostu tak jest,Pisalam do Ebay ale niestety jakos odpowiedzi nie ma.
dzieki za pomoc
Pozdrawiam wszystkich
Milena
27-10-2014 17:05
ty prosisz z poziomu aukcji o podanie kosztow calkowitych
27-10-2014 17:08
tak ja wiem tylko chodzi mo o to czy gdy licytuje aukcje z cena minimalna to jezeli moja cena nie jest wyzsza niz cena minimalna to pokazuje mi ze kupilam ta aukcje. Bo ja mam wszystkie 3 aukcje w moich kupionych a sprzedajacy twierdzi ze aukcja nie osiagnela ceny minimalnej. To jezeli nie osiagnela to czemu mam ze kupilam ta aukcje?
28-10-2014 01:09
Podaj link do aukcji. Cos mi sie mocno wydaje ze sprzedawca ustawil sobie cene minmalna ale w swoim umysle.
28-10-2014 11:24
Niestety ale Ebay usunął moją wiadomośc z linkami do kupionych przeze mnie przedmiotow. W kazdym razie Pod wylicytowana cena nie widnieje napis cena minimalna nie została osiągnięta