16-06-2024 21:39
Już nie pierwszy raz mam taką sytuację, że wchodzę w aukcję przedmiotu który licytuje i nie mam przycisku "licytuj" a wcześniej był i na jakąś kwotę zalicytowalem. Mało tego, przychodzi mi mail, że zostałem przelicytowany lub aukcja się niedługo kończy z zachęceniem do dalszej licytacji a możliwości brak. O co chodzi?
Zaakceptowano odpowiedź! Przejdź do odpowiedzi.
17-06-2024 18:31
Wyczyść pliki internetowe, ciasteczka.
Nie korzystaj z linków tylko zaloguj się do eBay na którym jest aukcja a najlepiej na eBay com ( czy jest na ebay.pl?) i spróbuj zalicytować.
eBay.com zwykle ma najszybciej uaktualnione oprogramowanie i co nie za bardzo działa gdzie indziej, u nich działa ok.
17-06-2024 23:20
Jesli nie masz eBay app zainstalowanego na smartfonie to może to być przyczyną niepowodzenia w licytowaniu . Na kompie powinno działać .
01-07-2024 21:38
Apkę oczywiście mam, bez niej pewnie nie dało by się licytować. Nie miałem od tamtej pory okazji licytować.
17-06-2024 18:31
Wyczyść pliki internetowe, ciasteczka.
Nie korzystaj z linków tylko zaloguj się do eBay na którym jest aukcja a najlepiej na eBay com ( czy jest na ebay.pl?) i spróbuj zalicytować.
eBay.com zwykle ma najszybciej uaktualnione oprogramowanie i co nie za bardzo działa gdzie indziej, u nich działa ok.
17-06-2024 21:25
Dzięki za odpowiedź. Dla jasności licytowałem ze smartfona, jak rozumiem chyba z eBay a nie eBay.pl bo mi się pokazuje cały świat. Następnym razem spróbuję wejść przez laptopa i zobaczę czy będzie taka sama sytuacja. Ewentualnie jeszcze wejść z innego urządzenia nie powiązanego z moim kontem.
17-06-2024 23:20
Jesli nie masz eBay app zainstalowanego na smartfonie to może to być przyczyną niepowodzenia w licytowaniu . Na kompie powinno działać .
21-06-2024 20:19
Dzięki za odpowiedź, spróbuje przy następnej licytacji.
Dziś byłem w Nasz Bank bo nie mogłem zrobić większej transakcji niż 300 zł ani zmienić limitów ze smartfona a w banku się dowiedziałem, że z komputera wszystko będzie dostępne 😤.
Od dzisiaj już nie myślę, że smartfon to taki mały komputer 😆.
01-07-2024 21:38
Apkę oczywiście mam, bez niej pewnie nie dało by się licytować. Nie miałem od tamtej pory okazji licytować.