anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Adres PayPal nie chce się uaktualnić...

Witam,

niedawno zmieniłam konto PayPal i wpisałam je w ustawienia, jednak płatności od klientów wciąż docierają na stare konto. Nowy adres dodałam jakiś miesiąc temu i sądzę, że już wszystko powinno się tam "przemielić" i uaktualnić... Z kontem jest wszystko w porządku, zweryfikowane i inne wpłaty na nie docierają. Co można zrobić w takim wypadku?

Wiadomość 1 z 8
ostatnia odpowiedź
1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Zaakceptowane rozwiązania

Pieniadze sa przekazywane na adres email wpisany na aukcji. Sprawdz na aukcji Ebay jaki adres tam maszs. Zaloze sie ze prowadzacy do starego konta Paypal.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Wiadomość 5 z 8
ostatnia odpowiedź
7 ODPOW. 7

Sprawdź w swoich ogłoszeniach.

Wiadomość 2 z 8
ostatnia odpowiedź

Czyli gdzie konkretnie? Szczerze mówiąc nie wiem, co to takiego.

Wiadomość 3 z 8
ostatnia odpowiedź

Nie bardzo rozumiem o co tobie chodzi.Jak wystawiasz aukcje  to musisz wpisac adres PayPal na ktory chcesz aby przychodzily pieniadze.Zmiana w ustawieniach w PayPal nie ma nic do tego gdzie i na jakie konto chcesz aby wchodzila zaplata.

Wiadomość 4 z 8
ostatnia odpowiedź

Pieniadze sa przekazywane na adres email wpisany na aukcji. Sprawdz na aukcji Ebay jaki adres tam maszs. Zaloze sie ze prowadzacy do starego konta Paypal.

Wiadomość 5 z 8
ostatnia odpowiedź

No własnie, chyba problem znaleziony. Gdy klikam ponowne wystawienie na wielu aukcjach, wtedy w sekcji płatnośc widzę nowy adres, więc myslałam, że jest wszystko ok, ale jak wybieram "wystaw podobny", to jest już stary adres i dlatego kupujący tez go widzą. Widać będę musiała pozmieniać to ręcznie. Dzięki!

Wiadomość 6 z 8
ostatnia odpowiedź

Nie jest tak zle.

Wplaty na stare konto Paypala , po zakonczeniu wszystkich aukcji, podsumuj i przelej na nowe jako platnosc dla znajomych (jest gratis). Latwiej niz zmieniac adres na wszyskich aukcjach chyba ze masz aukcji tylko kilka.

Wiadomość 7 z 8
ostatnia odpowiedź

Problem w tym, że stary PayPal nie jest na moje nazwisko, a nowy jest firmowy i muszę się z tego nowego rozliczyć. Przesyłanie pieniędzy znajomym nie jest darmowe powyżej jakiejś kwoty [aktualnie nie pamiętam jakiej] więc to mi się nie opłaca. Aukcji mam w sumie niewiele, około 30-40, więc pozmieniam ręcznie, trudno.

Wiadomość 8 z 8
ostatnia odpowiedź