anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wstrzymana płatność przez "za dużą kwotę" i błąd w weryfikacji konta bankowego

Opiszę swoją styuację.

Jestem fotografem pracującym w Berlinie. Przeprowadziłem się z Polski do Berlina nie tak dawno. Emigracja nie jest łatwa. Żeby zapłacić za mieszkanie musiałem sprzedać aparat fotograficzny.

W tym momencie Ebay wstrzymał moje środki. Nie mogę ich wypłacić. Na Ebayu mam polskie konto. Mam konto bankowe w Polskim Mbanku i w niemieckim n26. Wydaje mi się, może błędnie, że nie mogę mając polskie konto ebay zarejestrować niemieckiego banku. Bardzo chciałbym zarejestrować moje polskie konto, ale ebay je odrzuca.  Standardowa weryfikacja konta nie działa, a wyciąg generowany z Mbanku nie ma mojego adresu. 

Drugi problem jest taki, że Ebay wstrzymał moje środki na miesiąc. Tak przynajmniej zostało mi przekazane w wygenerowanych wiadomościach. Jako powód podane zostało, że mam zbyt mały obrót i zbyt mało sprzedaży, żeby móc wypłacić mi przez najbliższy miesiąc pieniądze, i że środki zostaną wypłacone dopiero z końcem września. 

Czy ktoś z Państwa spotkał się z takimi problemami? Czy to powszechne. Jak mogę z tym sobie poradzić? Z powodu tej sytuacji nie mam jak zapłacić za mieszkanie. 

Wiadomość 1 z 1
ostatnia odpowiedź
0 ODPOWIEDZI 0