08-10-2014 19:26
za każdym razem prosić byście mi kase oddali ?????.
Chyba PayPal na blokadach wystarczająco zarabia poprzez lokaty dobowe ....mało ???????.
09-10-2014 09:50
Komentarz jest - to nic dla nich nie znaczy.
Jak chcesz przyśpieszyć odblokowanie środków , sprawdz czy przesyłka dotarła na stronie śledzenia , jak widnieje "doręczone"
Skopiuj link , zaloguj się na swoje konto Paypal , opcja kontakt z nami - płatności.
- Transakcja o nr. została zrealizowana , wklejasz link z doręczenia , proszę o zweryfikowanie i odblokowanie środków.
Mi to pomagało .
Pozdrawiam
19-10-2014 18:56
Ale dlaczego to ja mam wklejać im te dane skoro to oni blokująć korzystają?.
Kolejna transakcja 5 dni po dostarczeniu piszę do PayPal a ci nadal swoje numery,numery,numery a chyba z 3 razy podawałem i mają w historii koresponedencji.Jeszcze mi pisze że "się nie zrozumieliśmy"Przecież to jest zabór mienia pod pretewkstem bezpieczeństwa.Mój Boże a ja się dziwiłem czemu tu Polacy nie sprzedają przecież to najbardziej niebezpieczny system dla sprzedającego a psioczyłem na Allegro ;)))
19-10-2014 19:11
Weż tu człowieku wystaw teraz jakiś starodruk :)) wystarczy że kupujący zgłosi że nie dostał i dziękuję hahaha. Zero starodruku i zero kasy 🙂
20-10-2014 21:07
No taka prawda! Ale co zrobisz ??
Mozna płatności przyjmować bezpośrednio na konto , ale szczerze nawet nie wiem jak to wygląda .