Zablokujcie sobie Rosję

Anonymous
Nie dotyczy

Listy znowu idą 2 miesiące,rosyjka poczta znowu ma zawał,firmy kurierskie już nie wysyłają do Rosji

Wiadomość 1 z 6
ostatnia odpowiedź
5 ODPOW. 5

Zablokujcie sobie Rosję

Dzięki za info, ja chyba mam zablokowane od dawna, ale sprawdzę czy na wszystkich

a ja Tobie radzę zablokować Włochy, co prawda nie idą 2 miesiące ale 21 dni

ja od 6 lat wysyłałem bardzo duże ilości, ale jak ludziska zaczęli lawinowo pisać, że nie otrzymali przedmiotów, zrobiłem bloka, a te aukcje co mam powystawiane na włoskim ebayu powpisywałem ceny kosmosu.

Wiadomość 2 z 6
ostatnia odpowiedź

Zablokujcie sobie Rosję

Włoch nie mogę zablokować,zbyt ważny rynek... Ebay mi pomaga,usunął jednego neutrala za czas wysyłki bo mieściło się w granicach przewidywalnego czasu.Ostatnio miałem 2 spory na Paypalu, list wysłany 15 grudnia dotarł 3 lutego.

Ostatnio USA znowu daje się we znaki,teoretycznie powinienem wszystko poblokować zza Ocean albo wysyłać kurierem za 500 zł przedmioty o wartości 100 zł tak jak radzi obsługa klienta

Wiadomość 3 z 6
ostatnia odpowiedź

Zablokujcie sobie Rosję

dla mnie też byl ważny rynek od 2007 roku, do Włoch sprzedawałem najwięcej i najwięcej mogłem na nich zarobić. Do połowy listopada ubiegłego roku było wszystko ok. W ostatnim czasie kupujący z Włoch otworzyli mi dwie sprawy na paypalu, które niestety przegrałem. Do USA wysyłam sporadycznie, więc nie mam zdania na temat na razie.

Wiadomość 4 z 6
ostatnia odpowiedź

Zablokujcie sobie Rosję

Rosja zablokowana już dawno.

Do Włoch wysyłam może 1 paczke na 2-3 miesiące.

Główne rynki: USA, UK, DE

Wiadomość 5 z 6
ostatnia odpowiedź

Zablokujcie sobie Rosję

Anonymous
Nie dotyczy

jednak z Rosją nie jest tak źle jak myślałem,list polecony wisi od 6 stycznia ale inne jakoś idą

Wiadomość 6 z 6
ostatnia odpowiedź