anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Założenie sklepu na ebay.de - kilka pytań

Witam,

W związku z chcęcią założenia sklepu na ebay.de mam kilka pytań dla znawców tematu.

Mam konto firmowe założone na ebay.pl na polski adres - nie mam założonego polskiego sklepu.

1) Czy mogę założyć sklep z mojego konta na ebay.de ? Nie mam adresu niemieckiego, chce po prostu zacząć sprzedawać moje produkty w Niemczech,

2) Czy dobrze rozumiem, że opłata za najniższy pakiet sklepowy wynosi 25 euro/msc ?,

3) Chce wystawiać w dziale Dom/Ogród - czy prowizja od sprzedaży wynosi 11%, ale nie więcej niż 22 euro za 1 produkt ?,

4) Czy to prawda, że mając założony najniższy pakiet sklepowy za 25 euro/msc mogę wystawiać produkty na 30dni ?

Co jeszcze ew. powinienem wiedzieć ?

Z góry dzięki.

Pozdrawiam

Darek

Wiadomość 1 z 4
ostatnia odpowiedź
3 ODPOW. 3

Witam ponownie,

Czy ktoś pomoże / podpowie ?

Pozdrawiam
Darek

Wiadomość 2 z 4
ostatnia odpowiedź

Na niemieckim eBay możesz sprzedawać po spełnieniu dodatkowych warunków.Z tego co się nie mylę należy mieć kilkadziesiąt pozytywnych sprzedaży za granicę z polskiego eBay + odpowiedni obrót w ciągu jakiegoś czasu...
Wiadomość 3 z 4
ostatnia odpowiedź

Witam,

@deluxury_24h: Chodzi Ci o ogólną możliwość sprzedaży na niemieckim ebay.de czy o sprzedaży za pośrednictwem sklepu ? Jeśli to pierwsze to już mogę sprzedawać ponieważ mam powyżej 10 sprzedaży. Natomiast mi chodzi tutaj o sklep na ebay.de

Pozdrawiam

Darek

Wiadomość 4 z 4
ostatnia odpowiedź