29-11-2019 14:29
Witam.
Dawno nie korzystałem z opcji sprzedaży na ebay.com i trafiłem na następujący problem:
Po wypełnieniu formularza sprzedaży przedmiotu klikam ,,List item" i wyświetla się komunikat:
,,Potwierdź swoje konto
Odpowiedz na pytanie zabezpieczające
Jaka inna nazwa użytkownika eBay jest skojarzona z Twoim aktualnym adresem? ''
Czy potrafi ktoś z Was przetłumaczyć to na język polski ?
Nie mam pojęcia co mam wpisać.
Wpisywałem odpowiedzi na pytania zabezpieczające oraz swój adres e-mail i wpisałem zbyt wiele razy błędną opowiedź, przez co muszę poczekać 24h na odblokowanie możliwości odpowiedzi na to arcy pytanie...
Bardzo proszę o pomoc.
Pozdrawiam
30-11-2019 06:46
"Jaka inna nazwa użytkownika eBay jest skojarzona z Twoim aktualnym adresem? ''
Zignoruj to pytanie. Jesli sami w tym swoim balaganie nie wiedza to jest ich problem.... wędkują, ot co.
30-11-2019 10:58
Bardzo chętnie, jednak mam na sprzedaż nietypowy, rzadko spotykany przedmiot za kwotę około 1200 USD i na 99.9% nie znajdę klienta z naszego kraju. Parę lat nie sprzedawałem na ebay-u i szczerze mówiąc po uprzedniej lekturze forum mam obawy czy nie podzielę losu kolegów, że zostanę wyrolowany na towar i kasę .
30-11-2019 17:11
Moja rada: starannie wybierz kupujacego
Zalezy co to jest - mona sprzedac gdzie indziej, nie tylko Ebay istnieje
30-11-2019 18:26
Dziękuję za odpowiedź, wieczorem przestudiuję temat.
Konkretnie jest to jeden z pięciu silników modelarskich które zbudował własnoręcznie Ralph Barnett z Missisipi.
Bardzo rzadki, ponieważ posiada pięc cylindrów w układzie gwiazdy ( Radial Engine ).
02-12-2019 11:46
Podbijam temat, ponieważ nadal się dwoje i troje co jest grane z tym e-bayem.
Przesyłam screeny których nie potrafię rozszyfrować...
Z pierwszego screena wybierałem już obie opcje i nic do mnie nie dociera ... Numer telefonu nawet zmieniłem i nic.
,,Jaka inna nazwa użytkownika eBay jest skojarzona z twoim aktualnym adresem"
Można mieć dwie nazwy użytkownika ? , ,, skojarzona z twoim adresem" - Jakim adresem ? e-mail ? zamieszkania ?
Ebay nadal milczy, pewnie sami nie wiedzą o uj tu chodzi.
Coś czuję, że dorobię się siwych włosów niż coś sprzedam...
Choć pomoc sprzedawcą powinno być dla nich priorytetem jeśli ktoś chce im płacić.
Pozdrawiam i mam nadzieję, że ktoś będzie potrafił mi pomóc.
03-12-2019 19:07
Mozna miec dwie a nawet kilka nazw uzytkownika. Czesto uzytkownicy tworza kilka kont sluzacych do roznych celow : jedno do zakupow takich, a inne do innych, inne do sprzedazy czegos a jeszcze inne do sprzedazy czegos innego.
Moze zaloguj sie do ebay. com i tam sprobuj. Maja troche niezawodniejsze oprogramowanie...