09-11-2014 18:27
Macie opóźnienia? U mnie do UK od 1 Listopada paczka ciągle na Heathrow, druga wysłana 3 listopada to samo.
Kolejna paczka po wjeździe do USA od 10 dni w drodze....
Rzucałbym ku....mi z chęcią bo piszą i piszą gdzie ich zamówienia i mi ciśnienie podnoszą.
09-11-2014 21:22
jeszcze nie zauwazyłem ale ... to jest jak s...czka,zawsze atakuje niespodziewanie.
Teraz chinole rozpoczynają inwację i zaczyna się atak mikołajowy.Nie wiem czy wprowadzać już 7 dni na wysłanie przedmiotu.
od 3 tygodni moja opiekunka z poczty nie potrafi mi wprowadzić do umowy Global Express,bez tego chyba lepiej wprowadzić te 7 albo i więcej dni
13-11-2014 07:49
13-11-2014 15:13
ja już nawet nie mam złudzeń co do utrzymania jakiegolwiek statusu,Brazylia mi załatwiła nawet globalny.Przesyłki z września powoli są dostarczane,gdybym w porę nie zareagował to pewnie by mi zamknęli konto.
Zauważyłem też że kupujący nie mają skrupułów w zakładaniu sporów od sprzedawcy od którego wcześniej kupowali i otrzyli towar bardzo szybko.Przed założeniem sporu nie piszą,jeśli już to bardzo agresywnym i roszczeniowym sporze.
15-11-2014 17:54
Dokładnie. Ostatnio otrzymałem wiadomość od kupującej:
NIE OTRZYMAŁAM PRZESYŁKI!
A za chwilę kolejna wiadomość.
Witaj, przepraszam ale nie spojrzałam na czas dostawy. Miłego dnia. Pozdrawiam
Przesyłka doszła do niej następnego dnia.
Chamstwo, chamstwo i jeszcze raz chamstwo ze strony kupujących. Zakładają spory i kłamią bezczelnie - wrzucają wszystko do jednego worka - a to zdjęcie nie prawdziwe, a to kolor nie taki, zbyt długa przesyłka i nie wiadomo co jeszcze. A prosi się o przesłanie zdjęcia itp to milczą.