16-09-2020 17:49
Cześć , mam konto na ebay com , ostatnio zaznaczyłem opcje na ebay uk . Chciałbym też wejść na ebay.de . Czy mam od nowa wystawić na ebay de te same aukcje tylko że po niemiecku, czy jest jakaś opcja którą można zaznaczyć ? I czy jak wystawie te same aukcje co na ebay com w ebay de to te aukcje będą podwójne ? Może mi ktoś pomóc bo już się w tym pogubiłem
16-09-2020 23:12
Aukcje beda podwojne co jest sprzeczne z regulaminem.
Jak na razie tylko na .com i .uk mozna wystawic z widocznoscia na obu za drobna oplata
Twoja aukcja jest widoczna na kazdym Ebay, czesto w wyszukiwaniu zaawansowanym ale i w normalnym wyszukiwaniu moze sie pojawic w wynikach.
17-09-2020 02:00
Kanada, USA, UK na razie
u dolu strony:
17-09-2020 11:11
Dziękuje za odpowiedz . Czytałem o wysyłce i zastanawiam się czy wszystko jest ok . Ostatnio zmieniałem wysyłke zagraniczną na darmową i nie wiem czy ustawiłem to dobrze bo sprzedarz spadła a głownie sprzedaje za granice . Czy mógłybyś sprawdzić aukcje i ocenić czy coś jest do poprawy ? Konto mam od wielu lat ale było ustawiane przez kogoś innego a teraz musze radzić sobie sam , ale jak widać nie za bardzo daje rade .
28-09-2020 23:05
29-09-2020 03:26