- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
25-10-2014 16:29
Jaki czas jest od otrzymania faktury z ebay do jej zapłaty ? Nie mam ustwionego automatu.
Faktura przychodzi około 3-4 każdego miesiąca. Ile jest max czas aby ją bez konsekwencji zapłacić.
No i drugie.
Jaki czas jest na odblokowanie na PayPal pienieniędzy.
Kupujący wystawia spór bo bo nie otrzymał towaru.
Pisze do niego z wyjaśnieniami daję link USPS przesyłka jest widoczna, że ją odebral blokada jest dalej. On nie odpowiada.
Drugi nakłada blokadę jednak na USPS jest przesyłka w doręczniu ale wciąż stoi i też blokada. Klient na moje maile nie odpowiada.
Ile to może twać aż pieniądze będą odblokowane.
To przykłady, których jest więcej.
Zaakceptowano odpowiedź! Przejdź do odpowiedzi.
Zaakceptowane rozwiązania
Dwa pytania jak mogę.
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
26-10-2014 09:43
odpowiedz na 2 pytanie znajdziesz moze na: https://www.paypal.com/pl/webapps/mpp/security/sell-saferpayments
"Srodki w zamrożonym saldzie są zwykle zwalniane i dostępne do wypłacenia po upływie 21 dni od dokonania płatności. Mogą one zostać zwolnione wcześniej, jeśli stwierdzimy, że transakcja jest zakończona, a klient jest zadowolony (np. kupujący wydał pozytywną opinię o produktach sprzedanych w serwisie eBay, produkt został oznaczony jako wysłany lub przeszedł odpowiednią procedurę dla towarów niematerialnych lub elektronicznych)."
Dwa pytania jak mogę.
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
26-10-2014 09:43
odpowiedz na 2 pytanie znajdziesz moze na: https://www.paypal.com/pl/webapps/mpp/security/sell-saferpayments
"Srodki w zamrożonym saldzie są zwykle zwalniane i dostępne do wypłacenia po upływie 21 dni od dokonania płatności. Mogą one zostać zwolnione wcześniej, jeśli stwierdzimy, że transakcja jest zakończona, a klient jest zadowolony (np. kupujący wydał pozytywną opinię o produktach sprzedanych w serwisie eBay, produkt został oznaczony jako wysłany lub przeszedł odpowiednią procedurę dla towarów niematerialnych lub elektronicznych)."
Dwa pytania jak mogę.
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
26-10-2014 16:28