06-05-2025 18:19
Czesc
Podziele sie z wami sytuacjia jaka mnie spotkala
15 kwietnia 2025 roku doladowalem swojego paypala ( jak zawsze ) z powiazanego konta na kwote 200zl
Do dzis nie mam tych pieniedzy na koncie paypal ( ale kolejny przelew na 50 zl juz dotarl )
Paypal twierdzi ze nie ma takiej transakcji a w dniach 14-15 kwietnia 2025 roku jak sam stwierdzil mial awarie.
Powiazane konto z paypalem to santander.
Zadzwonilem wiec w celu wyjasnień do santandera a ze Paypal posiada konta w santander wiec byl to przelew wewnetrzny. Jak stwiedzil santander, przelew od nich wyszedl i malo tego oni widza go ze dotarl i jest na koncie paypala ale nie jest przez nich zatwierdzony.
Paypal poprosil mnie o wyslanie wszelkich dokumentow czyli wyciagow, oraz calej transakcji. Wszystkie dokumenty otrzymal.
Stwierdzil jednak ze tego doladowania nie widzi a w informacji do mnie ze to nie ich wina, ze oni nie widza tego przelewu i nie moga go znalezc i ze ja mam sie skontaktowac z moim bankiem i to wyjasnic.
PATOLOGIA = PAYPAL
Jak mozna byc takim **bleep** by stwierdzic to co wyzej?
Rece opadaja a ja nadal walcze z chorym Paypalem.
Potraktujcie to jako ostrzezenie
Zaakceptowano odpowiedź! Przejdź do odpowiedzi.
06-05-2025 22:11
U mnie już 3-ci dzień czekam na wpłynięcie zapłaty od klienta. Zwykle trwało 1 dzień. Sądzę że coś “udoskonalili” bez powiadamiania użytkowników . Podejrzewam ingerencję sztucznej inteligencji. Trzeba czekać. Cierpliwość i nadzieja to jedyne co nam, obawiam się, zostało
06-05-2025 22:11
U mnie już 3-ci dzień czekam na wpłynięcie zapłaty od klienta. Zwykle trwało 1 dzień. Sądzę że coś “udoskonalili” bez powiadamiania użytkowników . Podejrzewam ingerencję sztucznej inteligencji. Trzeba czekać. Cierpliwość i nadzieja to jedyne co nam, obawiam się, zostało