20-08-2014 12:34
Prubuję zapłacić za zakup (zagranica). Przy prubie przejściua do konta PayPal otrzymuję komunikat:
Niestety, w tej chwili nie możemy przetworzyć płatności za pośrednictwem Twojego konta PayPal. Powróć do witryny handlowca i spróbuj użyć innej formy płatności (o ile jest dostępna).
Dlaczego? Chwilę wcześniej dokonałęm płatności przez PayPal za zakup z innej zachodniej strony i płatność przeszła bez problemów - więc to nie wina samego PayPal. Problem jest tylko przy próbie zapłaty z eBaya. Ostatni raz płaciłem PayPal w eBay kilka lat temu - czy coś się zmieniło i mam coś nieaktualne , że teraz nie mogę zapłacić?
Proszę o wskazówki - dlaczego moja płatność nie moze być teraz wysłana?
20-08-2014 18:45
jakie masz ustawione zrodlo finansowania tej platnosci? jesli saldo konta paypal, to ile kaski masz na koncie paypal?
21-08-2014 09:02
Mam kartę płatniczą do transakcji internetowych i konto powiązane w banku. Ale to nie wina stanu konta PayPal - tego samego dnia w ten sam sposób zapłaciłem za grafikę z Dreamstain. Nigdy ine przelewałem żadnych środków do PayPal - do tego jest konto powiązane. Z resztą w przypadku innych zakupów a eBay to działa. NIe działa do tej transakcji.
25-08-2014 11:22
PayPal odmawia przyjęcia wpłaty, sprzedawca udostępnie tylko płatność PayPal - ale to ja mam dostać jaś karę za to że nie zapłąciłem? No brawo. No cóz, to zapewne mój ostatni zakup na platformie, na której nie można zapłacić bo PayPal ma jakieś wewnętrzne systemy zabezpieczeń ( co one mnie interesują) a eBay ma to gdzieś bo to nie ich sprawa. Brawo.
02-10-2014 12:20
Mam taką samą sytuację i krew mnie zalewa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!