anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kiedy pieniądze pojawią się na Paypal - 24h ?

Witam, sprzedałem przedmiot na ebay (za 550euro)i na moim koncie paypal pojawiła się informacja, zaakceptowałem sumę. Miałem mozliwość przewalutowania na zlotówki bądź pozostawienia w euro. Status - w trakcie badania, więc do 24h pieniądze pojawią się w pełni na koncie paypal ? bo póki co to widze, że są, ale w pozycji "oczekujące"

Dostałaem inną wpłatę (40euro) i pieniądze odrazu są dostępne i moge je sobie wypłacić na konto. Od czego to zależy ?
Wiadomość 1 z 4
ostatnia odpowiedź
3 ODPOW. 3

byc może dlatego, że wcześniej nie miałeś waluty euro lub poprostu badają, dlatego, że PP sprawdza skąd pochodzą te pieniądze, czy np. karta nie została skradziona, czy nie było nie autoryzowanej płatności, jeśli zweryfikują kupującego, kasa pojawi się na PP (bądź co bądź jest to 550 €)
na pytania odpowiadam tylko i wyłącznie na moim oficjalnym fanpage'u na facebooku http://www.facebook.com/pages/pierebay/265041323615805?ref=hl
zalajkuj o odpowiedz na pytanie. Dzięki. Na PW wiadomości nie odpowiadam. Thx
Wiadomość 2 z 4
ostatnia odpowiedź

Taka dodatkowa wiadomość widnieje :

Osobą wysyłającą tę płatność jest Spoza Stanów Zjednoczonych - Niezarejestrowany)

Jak to rozumieć, ile trzeba czekać aż pieniądze pojawią się w pełni na koncie paypal
Wiadomość 3 z 4
ostatnia odpowiedź

Nie wysyłaj towaru! Może być wałek. Kradzione dane karty kredytowej albo czek elektroniczny. Do czasu aż nie dojdą nie wysyłaj. I kontaktuj się ze sprzedającym tylko oficjalną drogą żeby mieli kopie korespondencji. Nie odpisuj na maile na prywatną skrzynkę tylko rób cytat i odpisuj na konto ebaya. Są świry do potęgi. Mielismy takiego co nam wykupywał wszystkie przedmioty dla kawału.
Wiadomość 4 z 4
ostatnia odpowiedź