Brak przelewu od Ebay na konto prywatne , informację dotyczące przelewu zasały zaktualizowane ?

Witam, mam poważny problem z otrzymaniem pieniedzy z Ebay.de , kwota niecałe 500Euro , przedmiot sprzedany ,mam kwotę pokazaną na swoim profilu . "zaś Ebay mnie informuję zę muszę zaktualizować swoje dane do  płatności-zrobiłem ten proces    10dni temu  ,obecnie raz w tygodniu przychodzi informacja zaktualizuj płątności ,Wysłałem  skan dowodu osobistego , wyciąg z banku do potwierdzenia konta  wszystko zrobione 14dni temu  do dnia dzisiejszego nie mam przelewu z ebay, ale prowizja za sprzedaż pobrane natychmiastowo ,

pozdrawiam proszę o pomoc i rozwiązanie tego problemu 

Wiadomość 1 z 4
ostatnia odpowiedź
3 ODPOW. 3

Brak przelewu od Ebay na konto prywatne , informację dotyczące przelewu zasały zaktualizowane ?

Nie jesteś odosobniony. Jest plaga blokad kont na eBay.pl bez powodu albo, jak w twoim wypadku, wprowadzonych w błędne koło. Nie ma tego na eBay.com.

nie wiem hak w innych krajach ale wygląda to na nieudolną próbę wprowadzenia AI na polskim eBay .

Szukaj pomocy na FB nie tutaj. To forum tutaj zamiera

https://www.facebook.com/share/GDSYpzGvnAyxgrDV/?mibextid=K35XfP

Wiadomość 2 z 4
ostatnia odpowiedź

Co powieniem zrobić , i gdzie napisać do ebay  za każdym razem pojawia się akceptacja jednak forma przelewu dalej  "czerwono ze niepoprawna " problemu nie mam z opłacaniem zakupów problem , pojawił się  kiedy sprzedałem przedmiot . Gdzie napisać żeby tą sprawę wyjaśnić , proszę o pomoc 

Wiadomość 3 z 4
ostatnia odpowiedź

Kolejna okradziona przez Ebay osoba. Mam nadzieje ze w koncu jakis urzad sie zajmie ta firma.

Wiadomość 4 z 4
ostatnia odpowiedź

Wpisz nazwę produktu