Brak przelewu od Ebay na konto prywatne , informację dotyczące przelewu zasały zaktualizowane ?
- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
09-07-2024 14:24
Witam, mam poważny problem z otrzymaniem pieniedzy z Ebay.de , kwota niecałe 500Euro , przedmiot sprzedany ,mam kwotę pokazaną na swoim profilu . "zaś Ebay mnie informuję zę muszę zaktualizować swoje dane do płatności-zrobiłem ten proces 10dni temu ,obecnie raz w tygodniu przychodzi informacja zaktualizuj płątności ,Wysłałem skan dowodu osobistego , wyciąg z banku do potwierdzenia konta wszystko zrobione 14dni temu do dnia dzisiejszego nie mam przelewu z ebay, ale prowizja za sprzedaż pobrane natychmiastowo ,
pozdrawiam proszę o pomoc i rozwiązanie tego problemu
Brak przelewu od Ebay na konto prywatne , informację dotyczące przelewu zasały zaktualizowane ?
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
10-07-2024 02:14
Nie jesteś odosobniony. Jest plaga blokad kont na eBay.pl bez powodu albo, jak w twoim wypadku, wprowadzonych w błędne koło. Nie ma tego na eBay.com.
nie wiem hak w innych krajach ale wygląda to na nieudolną próbę wprowadzenia AI na polskim eBay .
Szukaj pomocy na FB nie tutaj. To forum tutaj zamiera
https://www.facebook.com/share/GDSYpzGvnAyxgrDV/?mibextid=K35XfP
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
17-07-2024 07:06
Co powieniem zrobić , i gdzie napisać do ebay za każdym razem pojawia się akceptacja jednak forma przelewu dalej "czerwono ze niepoprawna " problemu nie mam z opłacaniem zakupów problem , pojawił się kiedy sprzedałem przedmiot . Gdzie napisać żeby tą sprawę wyjaśnić , proszę o pomoc

- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
13-11-2024 01:14
Kolejna okradziona przez Ebay osoba. Mam nadzieje ze w koncu jakis urzad sie zajmie ta firma.