anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem ze sprzedającym z UK - NIE JESTEM LAIKIEM !

Witam. Tak jak w temacie - zaznaczam, że nie jestem laikiem, to ważne, byście mnie Państwo traktowali poważnie.-  Mam problem ze sprzedającym z UK.

Mianowicie w dniu 11.06 br zakupiłem u niego towar i dokonałem zapłaty poprzez serwis PayPal.plOczywiście pierw na koncie ' PP ' znajdowała się odpowiednia kwota w PLN, która została zmieniona na GBP podczas przelewu. Także jeśli chodzi o saldo to było ono wystarczające

-  Dostałem wiadomość od ebay`a że nie otrzymano wpłaty. Odpisałem im - brak odpowiedzi od paru dni. Więc piszę tutaj.

- Anglik na moje 6 mejli odpisał mi raz, ' nie mam pieniędzy od ciebie

- PayPay.pl potwierdził, że dokonałem przelew na konto angola. Mam screeny z historii transakcji, mam screena mejla od paypala. Także dowody że kasa wyszła ode mnie do gościa mam. Tylko co teraz ?

- Jest bardzo utrudniony kontakt  z angolem tak jak z ebayem . Co radzicie Panowie ? Tylko nie piszcie mi proszę o cierpliwości, bo to rzecz kupiona dla mojej kobiety. I za jej pieniądzę, więc czuje się za nie współodpowiedzialny.

Dziękuje bardzo za pomoc.

Wiadomość 1 z 2
ostatnia odpowiedź
1 ODPOWIEDŹ 1

Problem ze sprzedającym z UK - NIE JESTEM LAIKIEM !

odpowiedz Anglikowi i podaj mu numer i date transakcji to sobie poszuka w swoim Paypalu.

Po uplywie czasu przewidzianego (chyba 7 dni) otworz spor o nie otrzymanie wygranej.

Mozesz jeszcze spojrzec na liste swoich wygranych aukcji na Ebay gdzie powinno byc zaznaczone ze zaplacona.

Wiadomość 2 z 2
ostatnia odpowiedź