28-02-2012 22:34
Witam, kiedy próbuję zapłacić za przedmiot przez fakturę wysłaną od Sprzedającego, to wyskakuje mi pod koniec całej procedury wiadomoś:
Powróć do witryny handlowca i spróbuj użyć innej formy płatności
Niestety, w tej chwili nie możemy przetworzyć płatności za pośrednictwem Twojego konta PayPal. Powróć do witryny handlowca i spróbuj użyć innej formy płatności (o ile jest dostępna).
Za każdym razem od 5 godzin. Czytałem, że to mogą być prace na serwerze, ale nikt inny nie ma takiego problemu. Natomiast gdy próbuję zapłacić przechodząc z konta PayPal używając 'zapłać za przedmioty z serwisu eBay' Pojawia mi się inny problem:
Nie udało nam się załadować Twojego koszyka.
Przejdź do strony Mój eBay, aby przejrzeć swoje ostatnie zakupy i płatności.
Nie mam pojęcia co zrobić. To moja pierwsza styczność z płatnością przez PayPal i zakupami na eBay. Proszę o pomoc.
29-02-2012 00:23
zresetuj kompa, wyczyśc ciasteczka i inne tam, spróbuj ponownie jutro, to się niestety zdarza, siedzę na ebayu prawie 5 lat i wiem, że taki problem występuje, sam go miałem i nie raz i nie dwa, pozdro
01-03-2012 05:19
Dodam tylko ze zmiana przegladarki moze pomoc
03-03-2012 16:59
Może być problem z kartą- może nie wprowadził pan w odpowiednie pole numeru swojej karty , lub ma pan puste konto bankowe , lub moze być wiele innych przyczyn. PayPal na
ogól '' nie czepia sie bez powodu '' . Zyczę cierpliwości 😉
11-03-2012 20:37
Witam!
Mam podobny problem. Nie moge zaplacic za przedmiot ani na stronie ebaya, ani PayPal bo ten wyrzuca mi, ze nie moze zaladowac mojego koszyka.
Natomiast na ebay w miejscu, gdzie powinien byc przycisk "Zaplac teraz" widze jedynie "Wyswietl szczegoly zamowienia".
Aukcje wygralem na pewno,a klikajac "Zaplac teraz" z wiadomosci e-mail potwierdzajacej wygranie aukcji wywala mnie na strone ze szczegolami zamowienia. Moze ktos cos pomoc? Bo uzyskanie pomocy ebaya to jakas porazka 😕
31-08-2012 20:31
Witam, czy udało się panu rozwiąząć ten problem, bo mienie potkało właśnie to samo. Jak go rozwiązać?
10-09-2012 14:31
Witam.
Ja od wczoraj nie moge zapłacic za pomocą paypala za zakupione przedmioty, cały czas transakcja w toku.
Czy coś ebay spierdaczyło czy paypal?
Pozdrawiam
10-09-2012 16:05
Jednak wina leży po stronie ebay, po dokonaniu zakupów nie przyszło mi powiadomienie że kupiłem przedmiot/y.
Gdzie mam zgłosic błąd?
25-07-2013 22:43
U mnie na stacjonarnym kompie na Firefox'ie nie udało się, komunikat jak w pierwszym poście.
Przeszedłem na IE, którego wcale nie używam - to samo.
Na laptopie na Firefoxie - udało się, zatem niedopatrzenia typu brak środków na koncie paypal wykluczone.
Być może jakieś ustawienia przeglądarki a może i wersja.. ciastek nie usuwałem bo wolałbym zachować. Nie mam czasu na badanie przyczyny.
19-12-2013 10:31
Równez mam problem z płatnością , nie przekierowuje na stronę pay pal , zamiast szczegułów wyswietla się pusta strona.otwierałem w IE FF i CHROME co jest grane?
z inymi stronami nie mam problemów. Jka mam zapłącić ,na poczcie?