anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z płatnością PayPal poprzez eBay.

pawesobor
Użytkownik

Witam, kiedy próbuję zapłacić za przedmiot przez fakturę wysłaną od Sprzedającego, to wyskakuje mi pod koniec całej procedury wiadomoś:

Powróć do witryny handlowca i spróbuj użyć innej formy płatności

Niestety, w tej chwili nie możemy przetworzyć płatności za pośrednictwem Twojego konta PayPal. Powróć do witryny handlowca i spróbuj użyć innej formy płatności (o ile jest dostępna).

Za każdym razem od 5 godzin. Czytałem, że to mogą być prace na serwerze, ale nikt inny nie ma takiego problemu. Natomiast gdy próbuję zapłacić przechodząc z konta PayPal używając 'zapłać za przedmioty z serwisu eBay' Pojawia mi się inny problem:

Nie udało nam się załadować Twojego koszyka.

Przejdź do strony Mój eBay, aby przejrzeć swoje ostatnie zakupy i płatności.

Nie mam pojęcia co zrobić. To moja pierwsza styczność z płatnością przez PayPal i zakupami na eBay. Proszę o pomoc.

Wiadomość 1 z 10
ostatnia odpowiedź
9 ODPOW. 9

zresetuj kompa, wyczyśc ciasteczka i inne tam, spróbuj ponownie jutro, to się niestety zdarza, siedzę na ebayu prawie 5 lat i wiem, że taki problem występuje, sam go miałem i nie raz i nie dwa, pozdro

Wiadomość 2 z 10
ostatnia odpowiedź

Dodam tylko ze zmiana przegladarki moze pomoc

Wiadomość 3 z 10
ostatnia odpowiedź

Może  być  problem  z  kartą- może nie wprowadził  pan  w  odpowiednie pole numeru  swojej karty , lub ma pan puste konto  bankowe ,  lub  moze  być  wiele innych przyczyn. PayPal na

ogól  ''  nie  czepia  sie  bez  powodu  '' .  Zyczę  cierpliwości  😉

Wiadomość 4 z 10
ostatnia odpowiedź

hedonable
Użytkownik

Witam!

Mam podobny problem. Nie moge zaplacic za przedmiot ani na stronie ebaya, ani PayPal bo ten wyrzuca mi, ze nie moze zaladowac mojego koszyka.

Natomiast na ebay w miejscu, gdzie powinien byc przycisk "Zaplac teraz" widze jedynie "Wyswietl szczegoly zamowienia".

Aukcje wygralem na pewno,a klikajac "Zaplac teraz" z wiadomosci e-mail potwierdzajacej wygranie aukcji wywala mnie na strone ze szczegolami zamowienia. Moze ktos cos pomoc? Bo uzyskanie pomocy ebaya to jakas porazka 😕

Wiadomość 5 z 10
ostatnia odpowiedź

Witam, czy udało się panu rozwiąząć ten problem, bo mienie potkało właśnie to samo. Jak go rozwiązać?

Wiadomość 6 z 10
ostatnia odpowiedź

Witam.

Ja od wczoraj nie moge zapłacic za pomocą paypala za zakupione przedmioty, cały czas transakcja w toku.

Czy coś ebay spierdaczyło czy paypal?

Pozdrawiam

Wiadomość 7 z 10
ostatnia odpowiedź

Jednak wina leży po stronie ebay, po dokonaniu zakupów nie przyszło mi powiadomienie że kupiłem przedmiot/y.

Gdzie mam zgłosic błąd?

Wiadomość 8 z 10
ostatnia odpowiedź

U mnie na stacjonarnym kompie na Firefox'ie nie udało się, komunikat jak w pierwszym poście.

Przeszedłem na IE, którego wcale nie używam - to samo.

Na laptopie na Firefoxie - udało się, zatem niedopatrzenia typu brak środków na koncie paypal wykluczone.

Być może jakieś ustawienia przeglądarki a może i wersja.. ciastek nie usuwałem bo wolałbym zachować. Nie mam czasu na badanie przyczyny.

Wiadomość 9 z 10
ostatnia odpowiedź

Równez mam problem z płatnością  , nie przekierowuje na stronę pay pal , zamiast szczegułów wyswietla się pusta strona.otwierałem w IE FF i  CHROME co jest  grane?

z inymi stronami nie mam problemów. Jka mam zapłącić ,na poczcie?

Wiadomość 10 z 10
ostatnia odpowiedź