nowy

zajete
Użytkownik

a ja wlasnie przegladam i ucze sie bycia jednym z was ...i nie mam pojecia od czego zaczac 🙂

Wiadomość 1 z 8
ostatnia odpowiedź
7 ODPOW. 7

nowy

Witamy na Ebay.

Swiat stoi przed toba otworem.

Na poczatek wystaw aukcje z czyms co ci niepotrzebne a sadzisz ze komus moze sie przyda.

Jesli znasz angielski to wystaw na ebay.com.

Wystawienie aukcja na 7 dni jest darmo i mozesz zaznaczyc widocznosc na Ebay.uk (angielskim) za niewielka doplata - to jest przeszlo 100 milionow wizytujacych miesiecznie.

Jesli nie znasz jezayka to skorzystaj z forum tlumaczenia aby przetlumaczyc tekst aukcji.

Wiadomość 2 z 8
ostatnia odpowiedź

nowy

ale wcześniej zarejestruj i zweryfikuj na paypal, dodaj wymaganą kartę kredytową, połącz konto ebay z paypal, potwierdź konto bankowe na paypal -> to jesli chcesz sprzedawać

zarejestruj się na paypal, następnie przejdź do zakładki dodaj środki

masz tam dwa sposoby, błyskawicznie czyli coś w rodzaju dotpay (sysytem pokieruje) lub w kilka dni to znaczy robisz przelew ze swojego konta na paypal (kopiujesz wszystko co widzisz na czerwono) -> to tylko jeśli na ebayu będziesz kupował

i posłuchaj rad Marka

na pytania odpowiadam tylko i wyłącznie na moim oficjalnym fanpage'u na facebooku http://www.facebook.com/pages/pierebay/265041323615805?ref=hl
zalajkuj o odpowiedz na pytanie. Dzięki. Na PW wiadomości nie odpowiadam. Thx
Wiadomość 3 z 8
ostatnia odpowiedź

nowy

Nie zaczynaj sprzedaży od przedmiotu za jaki spodziewasz się wysokiej zapłaty , masz mało opini i jesteś mało wiarygodny ( ja popełniłem kiedyś taki błąd i za grosze bez walki z innymi klijentami Niemiec wykupił u mnie unikalne zdjęcia z okresu 2 Wojny, dzisiaj za te fotki bym wzioł kilka razy więcej bo jestem bardziej wiarygodny i bym w ciekawszy sposób wystawił aukcje )

Wystaw na początek tak aukcje żeby wszystko było za darmo i jak coś sprzedaż i będziesz miał jakieś kaske na PP to potem zainwestuj te pieniądze w płatne aukcje (za wystawianie i sprzedaż na ebayu można płacic pieniędzmi zgromadzonymi na PP i to jest PROSTE/WYGODNE)

PP- tak tu piszemy w skrócie o paypalu

Wiadomość 4 z 8
ostatnia odpowiedź

nowy

Mnie  też  intersuje  wystawianie na  EBAY.UK. - może moje  recznie  wykonane rzeczy  miałyby powodzenie , ale narazie  chciałabym ''zaznaczyć  widocznośc  na  EBAY.UK.'' -  prosze  o radę  jak to wykonac .

Będę  wdzięczna  😉

~~~~   KAROLINA  SZCZECINIANKA  ~~~~

Wiadomość 5 z 8
ostatnia odpowiedź

nowy

z ebay.pl nie da się zaznaczyć aby aukcje były widoczne na ebay.co.uk, możesz wystawić na ebay.com z widocznością na ebay.co.uk lub na ebay.co.uk z widocznością na ebay com lub w Kanadzie (płatne dodatkowo 30 penów)

a to się znajduje na drugiej planszy na samym dole przed wystawieniem aukcji

Karolina spróbuj wystawić bezpośrednio na ebay.co.uk

dodasz foty, a w opisie podasz wymiary, a to sobie przetłumaczysz z translatora z google (http://translate.google.pl/?hl=pl&tab=wT#)

na pytania odpowiadam tylko i wyłącznie na moim oficjalnym fanpage'u na facebooku http://www.facebook.com/pages/pierebay/265041323615805?ref=hl
zalajkuj o odpowiedz na pytanie. Dzięki. Na PW wiadomości nie odpowiadam. Thx
Wiadomość 6 z 8
ostatnia odpowiedź

nowy

W dwa weekendy w miesiącu są darmowe aukcje (be opłat za wystawienie) na eBay.co.uk i eBay.ie. Ostatnia taka sesja odbyła się 16/17 lipca.

Byc moze w ten weekend będzie możliwośc ponownego wystawienia aukcji bez opłat. Zazwyczaj taka informacja pojawia się w piątek w zakładce aktualizacje.

Pozdrawiam i życzę powodzenia

eBay.pl to Twoje okno na świat!
Wiadomość 7 z 8
ostatnia odpowiedź

nowy

Dziekuję  za  jak  zawsze za dobre i  fachowe  rady. , Próbowałam  ale  mam  trudności  z  wybraniem  kategorii po angielsku  w jakiej mam  wystawić np : odzież damska ,  dodatki , czapki szydełkowe  .  lub  dla  dzieci : dodatki - czapki szydełkowe.

Wiadomość 8 z 8
ostatnia odpowiedź