anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

jezeli dodałem licytacje i kup teraz to musze sprzedac przedmiot po jakiej cenie ?

Wiadomość 1 z 4
ostatnia odpowiedź
1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Zaakceptowane rozwiązania

jezeli dodałem licytacje i kup teraz to musze sprzedac przedmiot po jakiej cenie ?

chodzi o zegarek który wystawiłeś ?

czyli i w przypadku ceny KT czy licytacji bedziesz zobowiązany do sprzedaży (spora róznica w cenie $)

jesli przy licytacji za poczatkowa cene nie chcesz sprzedać to dodaj cene minimalną poniżej której nie bedziesz musiał sprzedać towaru.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Wiadomość 2 z 4
ostatnia odpowiedź
3 ODPOW. 3

chodzi o zegarek który wystawiłeś ?

czyli i w przypadku ceny KT czy licytacji bedziesz zobowiązany do sprzedaży (spora róznica w cenie $)

jesli przy licytacji za poczatkowa cene nie chcesz sprzedać to dodaj cene minimalną poniżej której nie bedziesz musiał sprzedać towaru.

Wiadomość 2 z 4
ostatnia odpowiedź

a dlaczego cena kup teraz znikneła po pierwszym przebiciu i nikt jej nie widzi ,zgóry dziekuje za odpowiedz

Wiadomość 3 z 4
ostatnia odpowiedź

zawsze opcja Kup Teraz (800zł) znika kiedy pojawia sie pierwsza oferta w licytacji bez ceny minimalnej

Wiadomość 4 z 4
ostatnia odpowiedź