22-09-2011 21:26
jak wystawic negatywa poniewaz kupujacy otrzymal dawno przesylke amimo to wystawia negatywa
26-09-2011 10:59
chcesz wystawic jako sprzedajaca, a to sie niestety nie da, bo sprzedajacy na ebayu wystawiaja tylko pozytywy 🙂
31-10-2011 09:38
Taka sytuacja '' dla sprzedających '' jest wielce niesprawiedliwa. Kupujący nawet dla ''złośliwej satysfakcji ''
może sprzedającemu wlepić niesłusznego negatywa.
To powinni ADMIN Ebay zmienić.
~~~~~~ 😉
31-10-2011 11:53
a tam....
zobacz Karolina ja jestem tego żywym przykładem, że można otrzymywać same pozytywy, tylko trzeba mieć dobre podejście do klientów
a tym bardziej wiadomo, że jeśli otrzymasz negatywa i będziesz miała załóżmy 99,9% to po roku kalendarzowym jest liczone od nowa i znowu jesteś 100%owa
jest lepiej niż nam się wydaje, w porównaniu np. alledrogo
pozdrawiam shaver_poland 🙂
22-11-2011 10:12
Sprzedawca nic nie może zrobić, nawet jak trafi na chamskiego, prostackiego czy/i nieuczciwego kupującego.
Odnośnie negatywa, niestety nie możemy takiego wystawić.
Odpowiedz na jego ocenę, a przy okazji wpisz CAPSEM ostrzeżenie dla innych - dając (niestety) ocenę pozytywną, bo tylko taką możesz dać jako strona sprzedająca.
Może chociaż to będzie dla innych jakimś materiałem do przemyśleń. Masz na to bodajże 60 dni, później nie będziesz mogła wystawić już nic oprócz odpowiedzi na komentarz.
25-11-2011 11:58
Jak najbardzie IDIOTYZM !
Walczę z tym od miesięcy bez efektu. Ebay nie ugięte ! Jak sprzedawca nie zapłaci prowizji,Ebay blokuje mu konto,a jak kupujący nie płaci i Ebay zwraca prowizję to kupujący ma dalej czyste konto i 100 pozytywnych opinii !!
25-11-2011 17:16
e tam
mnie to bardzo odpowiada, mało tego wystawiam jako pierwszy pozytywa, tzn. automat wystawia z zaawansowanego menedżera
to wystawiaj tam, gdzie jest wymagana natychmiastowa płatność paypala i po problemie
wiem, wiem tego nie ma w Niemczech, Hiszpanii i gdzieś jeszcze...
a na zapłatę prowizji serwisowi masz dłuższy termin niż w alledrogo