Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

kupuje, placi...chce anlować, itd. - 5x w miesiacu......

w ciagu ostatnich kilku miesiecy często jak nigdy wczesniej (sprzedaje juz ponad 2 lata) powtarzyła mi sie taka sytuacja: kupujacy kupuje przedmiot, placi, nastepnie rezygnuje po kilku-nastu godzinach (2x w tym miesiacu) lub kilku-nastu dniach (1x w ...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 2907 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z wystawieniem produktu.

Witam, założyłem konto na ebay.uk i wyskoczyła mi informacja ze potrzebuje 10 pozytywnych opini i musze odczekac 90dni. Powiedzcie mi teraz jak mam to osiagnac skoro nie moge niczego wytawic? TO NIE LOGICZNE!

• 588 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

RSS przedmiotów na Ebayu

Witam, Czy ktoś może doradzić jak wygenerować link do kanału RSS, który będzie dotyczył określonego słowa w danej kategorii, we wszystkich krajach? Z góry dzięki.

• 539 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Archiwizacja zdjęć i opisów aukcji po 90 dniach-POMOCY!

Bardzo Was proszę o pomoc w trudnej dla mnie sytuacji. Otóż wyczytałem, że zakończone aukcje są widoczne jeszcze przez 3 lata od momentu ich zakończenia, więc byłem spokojny i nie robiłem ich ewidencji. Aż tu nagle dzisiaj zobaczyłem, że wszystkie au...

• 1892 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Gdzie mogę odszukać aukcji...

Gdzie mogę odszukać aukcji która kupiłem . Miałem ja na liście kupionych ale ja usunełam ponieważ uzgodniłem ze sprzedającym że rezygnuje z jednego przedmiotu. Ale dostałem wiadomość od kupującego że prosi o rezygnację z zakupu by mógł odzyskać prowi...

• 496 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Oszustwo Paypal

Od pewnego czasu dostawałem dziwne widomości z adresuPayPal były to informacje o promocjach,czy wplatach od kupujących,czyli generalnie to co idzie z paypala,nie logowałem się nigdy za pośrednictwem widomości email a ten problem zgłosiłem oczywiście ...

• 664 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z wystawieniem opinii

Witam!Mam taki dziwny problem. Weszedłem na zakładkę "Historia zakupów" i patrzę i własnym oczom nie wierzę. Obok nazwy aukcji są te ikonki pokazujące czy zapłaciłem, czy paczka została wysłana i czy opinie zostały wystawione. Paczka jeszcze do mnie ...

• 449 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

jak wprowadzic numer telefonu

przy rejestracji konta wbijam numer komorkowy - podaj poprawny. wbijam z +48 - zadługi . mało intuicyjne , jak wpisac numer zeby przejsc dalej ?

• 961 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

zwrot na konto paypal którego nie mam

Ostatnio zakupiłem kurtkę zimową wysłałem pieniądze za pomocą opcji podania swoich "danych" z karty płatniczej numeru karty daty ważności itd pieniążki zostały mi pobrane z konta polskiego razem z przeliczeniem walut na nastepny dzień okazało się że ...

• 447 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

co mam robić? jeden koleś w ogóle mi nie wysłał tego co kupiłam, a inny wysłał, ale zepsute

co mam robić? jeden koleś w ogóle mi nie wysłał tego co kupiłam, a inny wysłał, ale zepsute i nie nadaje sie do uzytku? gdzie powinnam to zglosic, bo oczywiscie ani jeden, ani drugi sie nie odzywa; jednemu zdazylam wystawic negatywa, drugiemu już nie...

Paczka z USA w urzedzie celnym wer warszawa EMS

Witam kilka dni temu złożyłam zamówienie w oficialnym sklepie internetowym ubrania. Chciałam anulowac zamówienie ale niestety napisali ze nie moga anulowac ale jak dotrze do mnie paczka to nie odbierac i jak zwrot odnotuja u siebie w magazynie oddadz...

• 951 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania