Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Mały sklep czy zwykłe konto firmowe.

Witam, chcałbym Was prosić o pomoc w doborze formy sprzedaży(sklep czy zwykła sprzedaż)Prowadze działalność gospodarczą, jestem producentem przedmiotu który od roku sprzedaję na allegro a teraz czas na ebay(cel- sprzedaż poza kraj) Na allegro mam dwi...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 3872 Wyświetlenia
  • 11 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

jak walczyć z reklamacjami

Witam serdecznie,Może tak na sam początek wyjaśnie czym się zajmuję  Od dwóch lat prowadzę własną działalność gospodarczą na terenie UK i zajmuję się sprzedażą mebli, poprzez zakup u polskiego producenta, wysyłkę na mój magazyn w UK i skończywszy na...

Niechący zmieniłem konto na firmowe

Nie wiem co mnie podkusiło, chyba stwierdzilem ze fajnie tak... w koncu mam zarejestrowana dzialaność i kliknąłem. Okazuje sie ze odwrócenie tego procesu nie jest możliwe a konto mam juz pare ladnych lat i zebralem troche komentarzy wiec nie usmiecha...

• 310 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Ograniczenie sprzedaży, a zaległa prowizja dla serwisu Ebay

Hej, mam pytanie czy blokada wystawiania przedmiotów w serwisie Ebay jest zależna od wysokości należnej prowizji z poprzednich sprzedaży. Konto nie ma nałożonych ograniczeń z tytułu zbyt późno opłaconych faktur, ale ma blokadę na wystawianie przedmio...

• 357 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak można wystawić aukcje bez odgórnie narzuconej formy płatności przez serwis?

Czesć wszystkim Kilka dni temu natknąłem się na aukcje z płytami pewnej osoby, która wystawia swoje używane kompakty. Wszystko byłoby zrozumiałe, gdyby w ustawieniach tj w wyświetlanych formach płatności wyświetlała się też płatność via PayPal, tak o...

• 484 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Hej, mam problem...dodałam pierwszą rzecz na ebuy

Dodałam pierwszą rzecz na swoim koncie, podałam numer konta w ustawieniach, natomiast nie posiadam paypal i nie planuje jego założyć... jakos opinie na jego temat mnie nie przekonują do korzystania z niego. I tu się zaczynają schody... na aukcji widn...

• 475 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Waluta Rozliczeniowa Euro

Dzień dobry, mam takie pytanie mianowicie nie mogłem wystawiać nowych przedmiotów i wyskakiwał mi komunikat, że muszę zmienić walutę rozliczeniową także postąpiłem według instrukcji i zmienił na Euro i czy teraz jak coś sprzedam to prowizja od sprzed...

• 443 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

JAK ebay z paypal okrada sprzedawców

http://community.ebay.com/t5/Buying-Selling-Basics/How-to-steal-with-ebay/qaq-p/26819673 At the first I need to tell what happen.I put item on ebay - it was old, working typewriter UNDERWOOD (Underwood Vintage Typewriter No. 5 Serial Number 2222462-5...

• 594 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Ograniczenia dla kupującego ustawienia sprzedaży

Witajcie mam takie pytanie odnośnie wymogów jakie musi spełnić kupujący aby mógł kupić towar a więc: Na których koncie odnotowano naruszenia zasad (4) w ciągu 6 miesiąca(ęcy) - jaka to zasada lub gdzie odszukać tej zasady lub tych zasad ?

• 586 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wskaźnik opóźnionych wysyłek ebay.de

Wpisujecie numery wysyłanych przesyłek?Przy ustawionym krótkim czasie wysyłki 3-5 dni większość paczek nie dochodzi na czas i po wpisaniu numeru system automatycznie kwalifikuje taką tranzakcję jako opóźnioną. Pytanie brzmi czy jest sens lub konieczn...

92 420 758

Witam wszystkich forumowiczów,zwracam się z gorącą prośbą o pomoc, jako że ebay.pl milczy od piątku i - póki co - nie reaguje na zgłoszony problem. Jestem nowym użytkownikiem i próbuję zarejestrować konto firmowe. W formularzu jestem proszona o podan...

• 276 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak promujecie / reklamujecie swoje sklepy

Jak promujecie / reklamujecie swoje sklepy aby zwiekszyć ruch i ew sprzedaże w waszych sklepach?facebook, katalogi seo, płatne pozycjonowanie?? Prowadzę oryginalny sklep wiec (przypuszczam) ze nikomu klientów nie zabiorę www.rtypegear.pl

• 785 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań