Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Rozwiązane! Nie mogę oznaczyć przedmiotu jako wysłany

Witam2 tygodnie temu sprzedałem poprzez ebay.com przedmiot, po kilku dni ebay zablokował mi konto celem telefonicznej weryfikacji danych. Zadzowniłem, dane potwierdziłem, moje konto zostało odblokowane. Po odblokowaniu konta z zakładki "sprzedane" zn...

Rozwiązane! Sprzedaż bez kuriera/poczty

Witam bardzo prosze o pomoc  chcialbym sprzedawac kody do jednej gry internetowej jednak gdy robie aukcjie musze wybrac dostawe Kurier lub Poczta i ile dni nie widze gdzie moge ustawic wysylke elektroniczna typu email ;( da sie tak wogole ? Sprzedaw...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 543 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nie moge wystawić aukcji

Witam, mam nowe konto na ebay co.uk chciałam wystawić pierwszą aukcje, zatwierdzam opis po czym mnie wylogowało. Loguje się jeszcze raz i pojawia się komunikat w stylu " przepraszamy masz limity na koncie" Jest instrukcja jak zwiększyć limit i z ciek...

Problem z otwarciem sklepu na ebay.com

Witam.Od kilku dni bezskutecznie próbuję otworzyć sklep na ebay.Mam konto firmowe od lutego. Dowiedziałam się, że:1. Trzeba zmienić płatności na automatyczne - nie da się, bo nie ma waluty rozliczeniowej w euro.2. Próbuję zmienić tą walutę na koncie ...

• 239 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedaz na ebay a nawyki..

Witam,nadszedl ten moment w moim zyciu kiedy pare ,,drogich" rzeczy chce sprzedać(w tym wypadku jest to cyfrowa rzecz) na ebay z 50 rzeczy sprzedalem lecz byly to bardziej takie pierdoly za 2 zlote ale do sedna. Mianowicie nwm czemu ale kiedy mysle o...

• 245 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

oferta od kupującego - pierwsza aukcja

Wystawiłem pierwszy przedmiot na aukcji. Dostałem ofertę od kupującego i trochę nie rozumiem. Cena minimalna jest 100 a kupujący składa mi ofertę 100 (mam do wyboru: zaakceptować, kontroferta, odrzuć). Czy jeśli zaakceptuję to aukcja się zakończy w t...

• 344 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Integracja sklepu z oświetleniem WooCommerce z ebay

Witam,poszukuję osoby, która potrafi zintegrować sklep internetowy postawiony na woocomerce z ebay. Sklep póki co jest niewielki. Branża oświetlenie.Adres: https://ardant.pl Prosze o oferty na adres: sklep@ardant.plPozdrawiam

• 174 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Próba oszustwa przez kupującego

Osoba otrzymała ode mnie przedmiot w grze, wyszła samowolnie, po chwili do mnie napisała, że nie otrzymała przedmiotu i chce jeszcze jeden twierdzac że to ja podniosłem go, wszystko nagrałem, całą wymianę i przekazanie przedmiotu. Dodatkowo ta osoba ...

• 691 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Widoczność w Google

Witam po jakim czasie będzie widoczny moj sklep w Google i po jakiej nazwie można go wyszukać po nazwie sklepu czy loginie konta ?

• 195 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

skąd różnica w kasie - proszę o wyjasnienie

Po dłuższym okresie przerwy pstanowiłem sprzedać kilka rzeczy na brytyjskim ebay.Ktoś może mi wyjaśnić o co chodzi z tą róznicą w otrzymanej kasie: Payments (last 60 days)Received£108.52Not received£0.00Total sales:£118.52 Dlaczego otrzymałem mniej k...

• 502 Wyświetlenia
  • 7 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

PayPal dalej szaleje z blokadami....żegnamy Ebay.

PayPal szaleje z blokadami ...od czasu odłączenia z Ebay cyrk dosłownie. Wczoraj kolejna blokada na koncie tym razem 3085zł powód "oczywiście bezpieczeństwo" :)) A ja Wam mówię "lokaty dobowe" PAYPAL.Jakie to bezpieczeństwo blokować mi co tydzień kwo...

• 965 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

prowizja ebay i paypal wynosi ponad 20%

witam, nie każdy wie, że prowizja ebay i paypal w sumie wynosi ponad 20%. Przykład dotyczy zegarka w cenie 100$, koszt wysyłki 20$. Ebay pobierze 10% prowizji od ceny zegarka i 10% od kosztów wysyłki. Czyli w sumie 12$ do tego doliczy 23% vat. czyli ...

• 1717 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 5 podziękowania

Jak nas tu bujają w bambuko.

Otwieram nowy temat, bo e-bay nie dopuścił do publikacji w wątku: Sprzedawanie za granicę > Kolejne oszustwo ze Szwecji - reuseforu. tego dowodu, że mają nas w nosie, a na nasze pisma odpowiada komputer.Stąd są nasze żale, bo tam nikt nie czyta naszy...

• 306 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 1 podziękowania

Potwierdź swoją tożsamość - czy jest jakiś inny sposób?

Mam zamiar zacząć sprzedawać na ebay'u, kiedy próbowałem wystawić na sprzedaż swój pierwszy przedmiot wyskoczyło mi okno z potwierdzeniem tożsamości. Mam trzy opcje, "Potwierdź swoją tożsamość telefonicznie" (tylko telefon stacjonarny), "Potwierdź mo...

• 593 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

podejrzewam oszustwo na VAT - co robić?

witam,sprzedaję towary za granicę głównie do UK. Do ceny doliczam 23% polskiego VAT dla nabywców prywatnych. Od pewnego czasu konkurencyjny sprzedawca oferuje te same produkty z ceną 10-15% niższą od mojej. Ja sprzedaję z Polski, on z UK. Znam ceny p...

Autorzy z największą liczbą podziękowań