Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Irytujący link w Aktywne oferty w panelu

Czy też tak macie, że pod łączem `ActiveOffers` to przekierowuje zawsze najpierw na `Overview`.Faktycznie link ma postać: http://my.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?MyEbayBeta¤tPage=MyeBayNextSelling&ssPageName=STRK%3AME%3ALNLK%3AMESEX zamiast: https://www....

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 118 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

wznowienie aukcji po sprzedaży, ten sam link

witaminstnieje możliwość wznowienia (ponowne wystawienie) tego samego, tak aby zostawić ten sam link do aukcji co poprzednio? chodzi o to ze np. mam 6 szt produktu, wszystkie zostaną sprzedane, następne będę miec za np. 4 dni, i chciałbym "dodać" nas...

Rozwiązane! Sprzedaż - wstrzymane środki na Paypal - jak je odzyskać?

Mam wstrzymane środki na paypalu. Mimo, że wprowadziłem numer przesyłki, to przy śledzeniu przesyłki z poziomu ebay, status zatrzymał się na "Dodano numer przesyłki". Przesyłka dostarczona dwa dni temu. Teraz jakie są opcje? Przy poprzedniej sprzedaż...

• 277 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Duże prowizje Paypal, ebay jak sobie radzicie?

Witam. Przeglądac oferty sprzedaży na ebay.de pomyślałem że mógłbym otworzyć tutaj sklep. Porównując ceny sprzedaży i ceny tych towarów u nas w PL była duża przebitka i mówie super biznes byłby ale... Zagłebiając sie w głebiej w temat to już nie jest...

• 6578 Wyświetlenia
  • 7 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

poszkodowany przez paypal - prosze o pomoc

Bardzo chetnie sie dołącze zostałem oszukany przez paypal sprawa wygladala tak ze sprzedalem gry do francji - facet zareklamowal i zalozyl spor - zgodzilem sie na zwrot pieniedzy po przeslaniu towaru do polski. koles dal fikcyjny numer wysylki i wysl...

Szablon eBay - wymagania HTML

Hej, jakie są aktualnie wymagania HTML co do szablonów eBay? Wiem, że nie można stosować JavaScript, zawartości aktywnej, itd.Interesuje mnie dokładnie podawanie informacji w tzw. zakładkach. Znalazłam informacje, że należy używać HTML5 i CSS. Tego t...

Wystawianie niesprzedanych przedmiotów

Od kilku, kilkunastu miesięcy zgłaszam problem z poprawieniem ponownego wystawiania przedmiotów i nic sie nadal nie zmienia. W "Niesprzedane" lista przemiotów znika po dwóch dniach po zakończeniu a powinny być tam przez 60 dni jak jest w opisie...Kto...

• 124 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kupujący nie mogą zapłacić za mój przedmiot

Cześć,mam problem. Wystawiłem ostatnio kilka przedmiotów na ebay. Zrobiłem wszystko tak jak do tej pory (sprzedawałem już inne rzeczy na ebayu). Niestety dostałem 3 wiadomości, że kupujący nie mogą zapłacić za przedmiot. PayPal od razu odrzuca ich tr...

• 123 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nowe konto - limity

Witam, Kilka dni temu założyłem konto firmowe. Od razu podłączyłem PayPala - którego zweryfikowałem kartą służbową. Niestety ciągle konto ma włączony limit wystawiania do 5 sztuk. Nie widzę nigdzie informacji że coś mam jeszcze uzupełnić itp. Nawet m...

• 321 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak usunąć zablokowane konto?

Handluję już od wielu lat na allegro - nic wielkiego - wyprzedaję w sumie tylko niepotrzebne rzeczy zarówno prywatne jak i z mojej działalności. Próbowałem niektóre sprzęty wprowadzić na ebay - licząc na lepszą cene (sprzęty dość specyficzne, ciesząc...

• 776 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Oferowanie sprzedawanych przedmiotów i łączenie w jedną wysyłkę

Cześć!Jak zaoferować kupującym opcję łączenia przedmiotów w jedną wysyłkę, tak aby widzieli ją jeszcze przed kupnem towaru ?Mam np. dwa różne przedmioty na sprzedaż, wysyłka każdego z nich kosztuje np. 19eur do Niemiec.Kupujący dokonuje zakupu ich ob...

• 591 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z wystawieniem przedmiotu - limit

Cześć, Podczas próby wystawienia części samochodowej o wartosci 1500zl wyskakuje komunikat : Po wystawieniu tej aukcji przekroczysz limit wartości sprzedaży, jaką masz dostępną. W tym miesiącu możesz wystawić jeszcze na kwotę 10 zł. Obniż cenę wywoła...

• 446 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania