Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Rozwiązane! platnosc

witam ..zrobilam zakup na ebay i kliknelam w metode platnosci przekaz pieniezny/czek gotowkowy .czy moze ktos mi powiedziec jak dokonac tej platnosci bo pierwszy raz sie z tym spotkalam i niewiem jak oplacic za zamowienie ?? prosze o pomoc..sylwia

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 580 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak edytować wygląd widgetów w sklepie ebay

Witam, Czy ktoś mogłby napisać jak można ingerować w wygląd widgetów w sklepie ebay? Konkretnie w sklepie zawsze lewe menu wygląda np. tak: A ja chciałbym je dowolnie eytować tak jak zrobił to ten uzytkownik: Gdzie więc można edytować wygląd np. kate...

• 479 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Cena minimalna

Witam wszystkich Otoz mam problem. Licytowalam 3 aukcje u jednego sprzedawcy i wszystkie aukcje wygrałam ( zreszta tak mi sie wydawało) . Wszystkie 3 aukcje sa zapisane w przegladzie moich kupionych aukcji w=z mozliwoscia zaplaty wystawienia komentar...

• 956 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Reklamacja zaginionej przesyłki

Witam Czy ktoś się może orientuje czy przesyłki First class mail (z Royal Mail) mają numer nadania (nie chodzi mi o numer do śledzenia tylko zwykły numer paczki)? bądź można zgłosić reklamację w przypadku zaginięcia takiej przesyłki?Dwa miesiące temu...

dlaczego na polskim ebayu nie ma darmowych wystawek, jak choćby na niemieckim co 2 tyg.? Ktoś wie?

Witam forumowiczów,czy ktoś wie, pytał, ma pojęcie - dlaczego na polskim ebayu nie ma darmowych wystawek, jak choćby daleko nie szukając - na niemieckim, co dwa tygodnie?Ebay to międzynarodowa korporacja z oddziałami prawie wszędzie. Warunki dla wszy...

• 308 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zaległa płatność

Gdzie na koncie widnieje jaką kwote muszę zapłacić za nie kupiony przedmiot bo niegdzie go nie widze.

Środki z co najmniej jednej transakcji sprzedaży są wykazane jako oczekujące

"Środki z co najmniej jednej transakcji sprzedaży są wykazane jako oczekujące na Twoim koncie PayPal. Szacowana data ich udostępnienia jest widoczna poniżej. Dowiedz się więcej........" czy to nie przesada ?. Towar za 50 dolców i 60zł i blokada a na ...

• 302 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Feedback

Witam wszystkich.Czytajac opinie sprzedajacych czasami widze ze u niektorych uzytkownikow nie mozna zobaczyc co kupowali od danego sprzedajacego , za jaka cene oraz jak dobrze pamietam nawet daty kiedy nie widac (u mnie na angielskim ebay-u pisze pri...

• 242 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

problem z wystawianiem aukcji po usunięcie problemu z paypal.

Jakiś miesiąc temu , paypal zażądał ode mnie dowodów zakupu , adresów dostawców, danych trackingowych itp.itd. na ten czas wprowadzono na moje konto paypal ograniczenia no i usunięto moje wszystkie aukcje z ebay. Po miesiącu zmagań , udało mi sie spr...

• 238 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Mówcie co chcecie ale na Ebay zawsze coś sprzedam a na Allegro lipa....

Mimo że miałem pare hmmm kwestii tutaj to zawsze coś fajnego kupię czy to USA ,Kanada Niemcy a i sprzedam do Kanady USA czy Francji.Natomiast na Allegro zrobiła się totalna lipa a liczą sobie jakbym co miesiąc za 10 tys sprzedał.Mimo jak czytałem osz...

• 532 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Mały problem z pierwszymi zakupami

Witajcie, Chciałabym kupić dwa przedmioty, jednak jeden z nich niechcąc dodałam dwa razy. Teraz widnieje w ,,kupionych''. Zapłaciłam z dwa pozostałe i nie wiem jak pozbyć się tego, nie widzę ikonki ,,usuń''. Poproszę o pomoc, pozdrawiam:)

• 155 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania