ZAPROŚ ZNAJOMYCH....

Zaproś  znajomych ... przez  ta  opcje  wyśłałam  kilkanaście  zaproszeń  i  nic .  Czy  to  wogóle  działa  czy  zaproszenia  te  docierają  do  adresatów  tej  poczty ????  -  niewiadomo.

Wiadomość 1 z 4
ostatnia odpowiedź
3 ODPOW. 3

ZAPROŚ ZNAJOMYCH....

Karolina zrobiłem test, wysłałem Ci zaproszenie jeśli biędziesz miała na skrzynce e-mail tzn., że działa tylko nie wiem z jakiego loginu poszło, jeśli otrzymasz pierr77o to też ja, bo to mój pierwszy login na ebayu był

na pytania odpowiadam tylko i wyłącznie na moim oficjalnym fanpage'u na facebooku http://www.facebook.com/pages/pierebay/265041323615805?ref=hl
zalajkuj o odpowiedz na pytanie. Dzięki. Na PW wiadomości nie odpowiadam. Thx
Wiadomość 2 z 4
ostatnia odpowiedź

ZAPROŚ ZNAJOMYCH....

~Dziekuję  za  odpowiedz , ale teraz  sprawdzilam  moją  poczte  i  nie ma zaproszenia  od  pana , ale  może  poźniej  dojdzie  to  napiszę  o  tym.  Dziekuję za sprawdzanie tej  opcji.  Dobrze  by  było  aby  ona  działała  , bo  to  może  zwiększyć  popularność EBAY .

Mam  bardzo  duuuzo  adresów  mailowych z mojej  działalności i  mogłabym wysyłać  więcej  takich  ZAPROSZEŃ  DO   EBAY.

~~~~~  Karolina  ~~~~

Wiadomość 3 z 4
ostatnia odpowiedź

ZAPROŚ ZNAJOMYCH....

Wracam do sprawy opcji ''zaproś  znajomych '' -  chyba  to  nie  działa a  szkoda  bo to byłoby  swietną  reklama  i  informacją  o  EBAY.pl  Może  zyskalibyśmy  wiecej  osob  kupujących  na EBAY -  może  ADMINISTRACJA  rozwiąze  ten  problem. Czekamy  na  to  😉

Dowodem  jest że  mail  wysłany  przez  kolegę

nie  dotarł  do mojej poczty.

Wiadomość 4 z 4
ostatnia odpowiedź