PROSZĘ O POMOC !

kocurrexx
Użytkownik

Witajcie.Jestem od niedawna użytkownikiem tego serwisu.Sprzedałem model samolotu , dokladnie go opisując i robiąc mu zdjęcia.Kupił go człowiek z Francji.Jakież było moje zdziwienie gdy oznajmił za posrednictwem emaila,ze samolot jest zniszczony( zapakowalem go jak dla siebie)i odbiega ( co wg.mnie bylo wymowka do zwrotu)od opisu aukcji.Kolejne zdziwnienie.Po miesiącu sporu- roszczenia serwis Paypal ( blokując wpłatę za ten samolot)przyznał rację kupującemu.Zwrocił mu pieniadze a ja do tej pory i bez zaplaty i bez modelu samolotu jestem.Co mam w takim razie teraz zrobić?Dodam,iz serwis jeszcze naliczyl mnie za prowizję od sprzedazy niesprzedanego modelu samolotu.Dziekuje i Pozdrawiam

Wiadomość 1 z 3
ostatnia odpowiedź
2 ODPOW. 2

PROSZĘ O POMOC !

kocurrexx
Użytkownik

Kolejne zaskoczenie z dnia dzisiejszego.Serwis " po ponownym przypatrzeniu " się sprawie zakończył go na moją korzyść.Odblokował mi płatność za wylicytowany przedmiot.

Nie wiem o co chodzi,gdyż wcześniej jasno poinformowali mnie,że pieniądze zwracają a kupujący ma wysłać model do mnie.

Wiadomość 2 z 3
ostatnia odpowiedź

PROSZĘ O POMOC !

Moze sprzedawca probuje cie przewalkowac w ten sposob PayPal zwraca mu kase a on zatrzymuje samolot i kase. Zawsze w takich wypadkach pros o zwrot przedmiotu zapewniajac ze zwrocisza kase jak zobaczysz przedmiot.

Mnie sie cos takiego przytrafilo i zglosilem goscia eBayowi, po czym wiecej juz go nikt nie widzial 😉 dlatego radze ci to samo zglos go ebayowi, ze masz podejrzenie, iz kupujacy probuje wyludzic od ciebie forse.

Skoro eBay ponownie rozpatrzyl sprawe na twoja korzysc to wypada sie tylko cieszyc 😉

Pozdr.

eBay.pl to Twoje okno na świat!
Wiadomość 3 z 3
ostatnia odpowiedź