anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Negatyw za transakcje do której nie doszło z winy kupujacego ..ulllllaaa

alpswiss
Użytkownik
witam wszystkich dostalem dzis negatywa od Hiszpana który " kupił " produkt na mojej aukcji , nie zapłacił za niego nie mówiąc o jakimkolwiek kontakcie itp. wystawia bezkarnie negatywa i nic zadnych konsekwencji , transakcje anulowano pdzis po 3 godz. on odpisuje że nie ma nic do mnie , negatyw zostaje , system ebay informuje mnie ze otrzymałem płatnośc 30/01/2010 -sobota moj bank i zaden inny nie ksieguje wpłat w soboty , najciekawsze -na jakiej podstawie ebay wie lepiej co mam na koncie skoro ja jestem włascicielem tego konta -niesamowite , napisałem do nich o usuniecie komentarza ale wiem ze i tak nic z tego nie bedzie - nieprawdopodobne , gośc nie wpłacił , nic do mnie teoretycznie nie ma , wystawia negatywa i to ma byc ok, co na to wszystko ebay .pl/de skoro takie postepowanie jest dopuszczalne , "gów..na" transakcja za 10 euro , gdzie na aukcjach sprzedawałem rzeczy dużo droższe ,żałosne i zarazem śmieszne że tacy ludzie bezkarnie korzystaja nadal z ebay pzd
Wiadomość 1 z 4
ostatnia odpowiedź
3 ODPOW. 3

mozna wycofac negatyw za obopolna zgoda. Poszperaj w pomocy lub w konsoli rozstrzygania sporow - gdzies o tym jest
Wiadomość 2 z 4
ostatnia odpowiedź

moze tu cos znajdziesz http://pages.ebay.pl/help/feedback/remove-withdraw.html
Wiadomość 3 z 4
ostatnia odpowiedź

alpswiss
Użytkownik
dzieki, ebay .pl odpisał mi że nic w tej kwestii nie może zrobić, napisałem do gościa prośbę o zmianę komentarza ma na to 10 dni, zmieni czy nie centalnie mnie to zaczyna mało obchodzić , bardziej mnie drażni że ktokolwiek nie wywiązując się z transakcji ma prawo bez konsekwencji robić takie rzeczy i system ochrony sprzedajacych o ile taki istnieje można sobie wsadzić centalnie w 4 litery, chyba żonka mu du..y nie dała i być może jest polką , niech go tam jeszcze przeszkoli, pzd
Wiadomość 4 z 4
ostatnia odpowiedź