Ne mogę wystawić kolejnej aukcji
- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
25-10-2013 14:36
Dzień dobry
Bardzo proszę o pomoc.Wystawiam aukcje od ponad roku ale wczoraj nie mogłam nic wystawić i pokazuje się taki komunikat
- Aby móc dalej sprzedawać w serwisie eBay, musisz mieć ustawioną formę płatności Zauważyliśmy, że nie masz ustawionej formy płatności dla swojego konta eBay. Gdy wykonasz to działanie, będziesz mógł wystawić kolejne przedmioty. Podaj informacje o formie płatności
I jak naciskam na formę płatności to wyskakuje mi następny;
-W tej chwili nie możesz korzystać z tej opcji. Tylko użytkownicy, których walutą rozliczeniową jest euro, mogą korzystać z płatności kartą kredytową. Informacje o dostępnych formach płatności znajdziesz na stronie Mój eBay.
bardzo prosze o pomoc bo zupełnie nie rozumiem o co chodzi.Oczywiście pisałąm do Biura Obsłygi ale nikt jeszcze nie odpowiedział.
Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
30-10-2013 10:16
Podejrzewam,że wysyłkę masz ustawioną na cały świat lub Europę, a koszty przesyłki nie są określone (przesyłka gratis,koszty jednakowe dla wszystkich krajów lub wyszczególnienie jakie są koszty przesyłki do poszczególnych krajów/stref)
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
01-11-2013 19:28
lenkawroclaw napisala bzdury to nie o to chodzi co pisze, odpowiedz na swoj problem masz ponizej
Aby móc dalej sprzedawać w serwisie eBay, musisz mieć ustawioną formę płatności Zauważyliśmy, że nie masz ustawionej formy płatności dla swojego konta eBay. Gdy wykonasz to działanie, będziesz mógł wystawić kolejne przedmioty
musisz zaplacic prowizje do serwisu za sprzedaz
czyli wchodzisz w zakladke konto tam gdzie masz Formy płatności dla opłat za sprzedaż
klikasz zmień formę platności automatycznych lub jesli masz kase na saldzie paypal używasz tego
Możesz dokonać płatności jednorazowej w systemie PayPal
Reasumujac jesli nie masz zadnych pieniedzy na swoim saldzie paypal wybierasz to pierwsze, jesli masz jaką kolwiek kasę, w złotówkach, bo rozumię że nie masz płatnosci rozliczeniowej w € to drugie
zobacz czy możesz zmienić walutę rozliczeniową w €, jest prościej, nie ma przewalutowania z ojro, funty na złotówki http://pages.ebay.pl/help/sell/billing-currency.html
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
10-11-2013 21:45
wedding -madzia sprzedaje od roku więc jak może nie mieć ustalonych płatności? Litości. Może ma zablokowane konto jako sprzedawca ze wzgl. na przestoje w przelewach,ale to już inna bajka.