Kupil jako niezarejestrowany.

tocki-pl
Użytkownik
Witam.
Dzis sprzedalem laptopa uzytkownikowi ktory ma status "nie jest już zarejestrowany" 0 komenatrzy i prawdopodobnie od dzisiaj ma konto.(uzytkownik z UK - obecnie przebywam tez w UK) Jest to moj pierwszy wystawiony przedmiot (wczesniej tylko kupowalem). Od rana nie dal znac ... co w takim przypadku mam robic ? zignorowac i wystapic o zwrot podatku ?
Wiadomość 1 z 5
ostatnia odpowiedź
4 ODPOW. 4

wystap o zwrot prowizji plus otrzymasz jedno darmowe wystawienie aukcji jesli przedmiot sie sprzeda.
Wiadomość 2 z 5
ostatnia odpowiedź

tocki-pl
Użytkownik
OK dzieki ale mam znowu problem, wystawilem przedmiot znowu i znowu kupil ktos konto ma juz zarejestrowane ale 0 komenatrzy i znowu 0 dopowiedzi... Jak sie nie odezwie do wieczora moge wystawic ponownie przedmiot i jak napisac w aukcji zeby nie kupowaly osoby ktore maja ponizej 5 komentarzy ?
Wiadomość 3 z 5
ostatnia odpowiedź

tocki-pl
Użytkownik
Witam.
dzis uzytkownik forlan30_11 kupil ode mnie przedmiot ma 0 komentarzy ale ma ustawiony profil prywatny. Nie odezwal sie po zakupie . Nie wiem czy mam go zignorowac i wystawic ponownie przedmiot czy jest mozliwosc sprawdzenia jego opini i wiarygodnosci ? Jak najlepiej napisac na aukcji zeby uzytkownicy z 0 komenarzami , falszerze itp nie kupowali bezmyslnie ?
Wiadomość 4 z 5
ostatnia odpowiedź

na przyszłość nie mnóż wątków, dostałeś odpowiedź w CO i tego się trzymaj
na pytania odpowiadam tylko i wyłącznie na moim oficjalnym fanpage'u na facebooku http://www.facebook.com/pages/pierebay/265041323615805?ref=hl
zalajkuj o odpowiedz na pytanie. Dzięki. Na PW wiadomości nie odpowiadam. Thx
Wiadomość 5 z 5
ostatnia odpowiedź