29-02-2012 09:19
Witam
Znalazłem firmę która zajmuje się konfiguracją i ustawianiem konta ebay.
- wprowadzają poprawki
- znoszą limity
Czy ktoś już korzystał z tego ?? firma e-bsd.pl
Pozdrawiam
29-02-2012 11:30
wątpię, aby ktoś z tego skorzystał, chcesz to zaryzykuj, tylko nie zdziw się jak paypal zablokuje konto na amen
ja napewno nie skorzystam z tej oferty, nie po to walczyłem o status super sprzedawcy przez 3 miesiące, następnie przez kilka miesięcy walczyłem o status top ratted seller, żeby to wszystko poszło na marne
nie chcę aby ktoś miał wgląd do mojego konta na ebayu i na paypalu co sprzedałem, za ile i gdzie wysłałem i ile mam dostępnych środków
tym bardziej, że zniesienie limitów to nic trudnego wystarczy do nich przefaksować dowód osobisty i jeden czy dwa dokumenty i na drugi dzień ma się zniesione limity
29-02-2012 21:53
Ale do kogo mam przefaksować te dokumenty obsługa na ebay.pl nie odpowiada. Mam je przefaksować do ebay.de oraz ebay.uk
Pod jaki adres ??
Dziękuję za pomoc
Pozdrawiam
01-03-2012 00:09
dopiero jak osiągnieś limit, po zalogowaniu się na paypal po prawej stronie bedziesz miał info na ten temat i wszystko co jest wymagane
fax jest zagraniczny, ale piszesz po polsku
jak chcesz to Ci skan wyślę jak to mniej więcej wygląda
01-03-2012 21:34
Hmmm.. no tak ale limit mam na ebay a nie na paypal w trakcie wystawiania aukcji mam komunikat że osiągnołem limit.
Raz piszą że osiągnołem limit 100 szt. a czasami że poprostu nie mogę wystawiać jeśli zmniejsze ilość wystawianych przedmiotów to jest OK
19-03-2012 14:45
Usługa takiej firmy nie jest napewno skierowana dla użytkowników jak pomocny772007 którzy od lat działają na ebay i wiedzą o nim wszystko. Jeśli ktoś nie chce się bawić pół roku żeby coś osiągnąć i wszystko poznać to napewno taka usługa wiele uprości a napewno jeśli ktoś nie zna języków.
20-03-2012 23:09
widze, że mnie rozszyfrowałeś 🙂
teraz działam na tym koncie, bo na tamtym bombardowali mnie mejlami a ja nie mam czasu aby im odpowiadać, bo muszę zając klientami z ebay 🙂
pozdrawiam shaver_poland