11-10-2012 20:19
Czy nie uważacie, że wchodząc na ebay liczycie na to iż znaleziiony przedmiot będziecie mogli kupić?
Już nie raz spotkałem się z sytuacją, że wysyłka do polski nie jest możliwa-nie bo nie...
Przecież ten portal powstał przedewszystkim po to by kupować poza granicami kraju. A jak się bliżej temu przyjrzeć to znikoma liczba aukcji, ktorych wysyłka przewidziana jest również do Polski. Uważam jest jest to jakaś dyskryminacja. Po co ja tracę cenny czas na wyszukiwanie przedmiotu w serwisie ebay kiedy później nie mogę go kupić bo sprzedający zastrzega sobie wysyłkę tylko do miejsc zlokalizowanych tylko w jego kraju.
Więc po co taki serwis. Jak ktoś nie chce sprzedawać za granicę nie powinien wystawiać przedmiotu w serwisie Ebay. Co Wy na to?
05-11-2012 22:59
a wyszukujesz poprzez Wyszukiwanie zaawansowane > Lokalizacja > Pokaż tylko przedmioty > Dostępne dla > Polska ?
01-12-2012 15:59
wszystko jest wporzo, jak nie chce wysylac do Wloch, bo tam poczta nawala to wylaczam Wlochy z opcji wysylki.
Jakos Wlosi sie nie skarza na to i nie uwazaja to za dyskryminacji, wiedza ze maja dziadowska poczte i tyle.
Porzuc kompleks z powodu bycia Polakiem i tyle