anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dostałem refund i paczkę. Czy muszę oddać pieniądze?

Cześć 😄 Dwa dni temu zgłosiłem, że paczka nie dotarła i ze chcę zwrot kasy. Po jednym dniu dostałem maila, że pieniądze zostały przelane na PayPal i faktycznie tak się stało. Paczka miała termin na 22 grudnia. Dzisiaj rano tj 4 stycznia paczka jednak dotarła. Ostatecznie wychodzi ze mam i paczkę i kasę, wiec dostałem tę paczkę za free. Czy teraz mam obowiązek zwrócić pieniądze? 

Wiadomość 1 z 6
ostatnia odpowiedź
5 ODPOW. 5

Uczciwosc nakazuje zwrocic pieniadze poniewaz sprzedawca jest stratny

Wiadomość 2 z 6
ostatnia odpowiedź

też tak chcę zrobić, tylko średnio wiem jak ;/ PayPalem jakoś? Może się skontaktuję ze sprzedawcą i mi powie?

Wiadomość 3 z 6
ostatnia odpowiedź

masz jego adres email w detalach poprzedniej transakcji. Napisz w okienku na korespondencje za co te pieniadze, nr aukcji

Wiadomość 4 z 6
ostatnia odpowiedź

To kolejny przykład dokładnego badania sprawy przez darmozjadów z obsługi PayPal i e-bay. Teraz ty masz to co ma mój kontrahent z Włoch. W jeden dzień po jego zgłoszeniu zabrali mi pieniądze. Ma towar i pieniądze, a ja mam straty + haracze z Paypal i prowizję z e-bay.
Tylko ten złodziejski system zabierze ci prowizję z pieniędzy jakie zwrócisz. Pamiętaj to masz do tyłu pewne jak w ruskim banku.

Wiadomość 5 z 6
ostatnia odpowiedź

Napisałem do sprzedawcy, że chciałbymm mu oddać kasę wiec On mi powiedział że bardzo dziękuje i ze mam kupić ten sam przedmiot poraz kolejny i dać mu znać, a on po tego przedmiotu mi nie wyśle po prostu. W najgorszym wypadku bedę miał 2 takie same produkty w cenie jednego wiec się na to zgodziłem.  Sam nawet 60gr na tym zarobiłem bo dolar potaniał wiec chyba sprawa załatwiona. Dzieki za pomoc 😄

Wiadomość 6 z 6
ostatnia odpowiedź