Bezpłatne wystawianie ?????

Otrzymałam komunikat z EBAY  , że od dnia 8.6.2011  -  wystawianie   aukcji jest  ==bezpłatne ==, ale  dzisiaj  wystawialam nowe  aukcje  i  sa  naliczne opłaty za wystawianie  -  dlaczego  ???

Wiadomość 1 z 6
ostatnia odpowiedź
5 ODPOW. 5

Bezpłatne o ile:

- jesteś sprzedawcą prywatnym

- wystawiasz w formie aukcji z licytacją

- wystawiasz we wszystkich kategoriach oprócz następujących podkategorii kategorii Auto: Pojazdy > Inne pojazdy i łodzie, Motocykle, Przyczepy i naczepy oraz Samochody osobowe.

Sprawdź czy wystawione aukcje spełniają powyższe kryteria.

pozdr.

eBay.pl to Twoje okno na świat!
Wiadomość 2 z 6
ostatnia odpowiedź

Dziekuje  za  odpowiedz  --już  wiem  dlaczego  naliczano  mi  opłaty za  wystawianie  , ponieważ  wystawiałam  przez  ''kup  teraz'' , a  wystawianie  przez  ''licytacje''  jest  faktycznie  bezpłatne.

~~~~ KAROLINA  SZCZECINIANKA ~~~~~ 😉

Wiadomość 3 z 6
ostatnia odpowiedź

Według mnie na stronie jest napisane

Sprzedawcy firmy

Bez Sklepu | Media: bezpłatnie | Pozostałe: 0,35 zł

Opłaty za wystawienie aukcji Kup teraz lub 3, 5, 7, 10-dniowej, 30-dniowej lub Ważnej do odwołania*

w moim przypadku mam naliczoną opłatę w wysokości: 0,086955 zł (0,09 zł) za przedmiot - jakoś w cenniku nie mogę takiej opłaty znaleźć

Wiadomość 4 z 6
ostatnia odpowiedź

nie ma sprawy, zawsze do usług 😉

eBay.pl to Twoje okno na świat!
Wiadomość 5 z 6
ostatnia odpowiedź

@bonamedia.pl

w komunikatach jest dokładnie napisane to co podał wyżej sir.vis czyli prywatni, w formie licytacji,

na pytania odpowiadam tylko i wyłącznie na moim oficjalnym fanpage'u na facebooku http://www.facebook.com/pages/pierebay/265041323615805?ref=hl
zalajkuj o odpowiedz na pytanie. Dzięki. Na PW wiadomości nie odpowiadam. Thx
Wiadomość 6 z 6
ostatnia odpowiedź