Cześć, mam pytanie kupujący zamówił u mnie jeden przedmiot, było to 10 lutego, czas doręczenia 14-26 dni roboczych. Paczka była w doręczeniu 9 marca, niestety firma kupującego była zamknięta, stąd też paczka nie została doreczona. Kupujący w dniu dzisiejszym (11 marzec) otworzył spór, Powód wybierany z paypala : The buyer didn't receive the item. Komentarz customer does not want the item anymore, kupujący wymaga zwrotu pieniędzy. Nie wiem co powiniennem zrobić w takiej sytuacji, kontaktowałem się z pocztą w Miami przez pośrednika, powiedziano mi aby kupujący skontaktował się z pocztą, to też przekazałem jako sprzedający w centrum rozstrzygania spraw. odpowiedź kupującego: I DONT HAVE TO.. USPS GOT TO DELIVER SHIPMENT IN MY PLACE po 2ch min kolejna: I WILL WAIT I COUPLE OF DAYS TO SEE IF USPS DELIVER SHIPMENT IN MY PLACE... i po kolejnej minucie nastepna: I WAITING FOR THEM... Co powiniennem wg was zrobić w takiej sytuacji ? sprawa toczy się o jakieś 330 dolarów... dzięki i pozdrawiam 🙂
... Wyświetl więcej