13-12-2015 15:39
Witam,
Mam problem i nie mogę znaleść odpowiedzi - dlaczego ebay usuwa mi aukcje z produktami które są w 100% legalne i nie są lekam na recepte. Dodatkow blokuje mi konto na 30 dni uznając że są to produkty zakazane i na receptę. Gdzie konkurencja sprzedaje te same produkty i nie ma problemu. Przykładowo ebay usunął mi aukcję z Olimp Erekton - zablokowal konto na 30 dni - czekałem 30 dni blokada usunięta. Za 2 dni usunął mi aukcję z produktem Olimp Thermo Speed Extreme który sprzedawałem przez 1 rok i po raz kolejny zablokował na 30 dni. Uznając że to produkt który zawiera substancje zakazane i jest to lek na receptę. Gdzie to bzdura i bez podstawne - wszytkie te produkty są bez recepty bo to zwykłe suplementy diety i wszyscy tym handlują bez problemów na ebay - Nie wiem gdzie jest problem jeśli ktoś może handlować ty a ja nie mogę dodtkowo blokuje mnie.
Prowadzę sprzedaż od 2 lat suplementów diety bez recepty na ebay firm takich jak OLIMP , Hi-tec, Activlab itd..... Proszę o pomoc jeśli ktoś jest w temacie bo nie rozumiem tego !? Inni mają aukcje z tymi produktami i nie są blokowani a ja nie mogę. Czy ja robię coś nie tak jaki jest powód i czemu tak się dzieje.
Z góry dziękuje za konkretną odpowiedz i jak się z tym uporać ! Dziękuje.