jak utworzyć oferty sprzedaży jako sprzedawca indywidualny kiedy mam już konto sprzedawcy firmowego

jak utworzyć oferty sprzedaży jako sprzedawca indywidualny kiedy mam już konto sprzedawcy firmowego

Wiadomość 1 z 5
ostatnia odpowiedź
4 ODPOW. 4

Nie można. Utwórz osobne konto prywatne do tego celu i nie zmieniaj  go na firmowe ponieważ nie można zmienić z firmowego na prywatne 

Wiadomość 2 z 5
ostatnia odpowiedź

Dziękuję za odpowiedź, ale ja nie chcę zmienić konta z firmowego na prywatne, tylko utworzyć dodatkowe konto prywatne, a moje firmowe pozostawić tymczasowo nieaktywne.

Wiadomość 3 z 5
ostatnia odpowiedź

To otwórz konto. Można mieć kilka kont. Musi być inny adres e-mail a reszta danych może  być ta sama co masz na firmowym

Wiadomość 4 z 5
ostatnia odpowiedź

Bardzo dziękuję. Spróbuję tak zrobić. 

Wiadomość 5 z 5
ostatnia odpowiedź

Wpisz nazwę produktu