05-05-2011 12:21
Witam. pisze prace magisterska na temat zabezpieczen serwisu. Czy ma moze ktos jakies podpowiedzi na temat wykorzystywanych zabezpieczen przez serwis? Nie chodzi mi tu o bezpieczenstwo transakcji tylko o zabezpieczenia typu szyfrowanie danych itp
z gory dzieki za pomoc
09-05-2011 08:45
Gratuluje i zyczę aby praca magisterska
była świetnie napisana i obroniona 😉
~~~~~~~~~~~~~~
KAROLINA
24-08-2011 19:25
Witam, załozyłem inny profil firmowy , rejestrowalem sie godzine , subskrybowałem , wystawiałem aukcjie . Profil zablokowano , pod pozorem tego ze niby ktos to przejął. Po napisaniu maila ze nikt go nie przejał , dostałem dzis maila ze przepraszamy prosze sie logowac. Niestety nie da sie zalogowac, zmienic hasła i znów musze czekac jak długo ???
24-08-2011 19:27
Witam, załozyłem inny profil firmowy , rejestrowalem sie godzine , subskrybowałem , wystawiałem aukcjie . Profil zablokowano , pod pozorem tego ze niby ktos to przejął. Po napisaniu maila ze nikt go nie przejał , dostałem dzis maila ze przepraszamy prosze sie logowac. Niestety nie da sie zalogowac, zmienic hasła i znów musze czekac jak długo ???
04-04-2012 18:57
Serwis EBAY jest zabezpieczony chyba do przesady. Ja po zmianie hasła kilka dni temu -- nie mogę wystawiać nowych aukcji przez ''SPRZEDAJ '' lub ''WYSTAW PONOWNIE '' ponieważ ciągle od paru dni pojawia mi sie komunikat o treści -- kopia ponizej :
''Aby potwierdzić swoją tożsamość, skontaktuj się telefonicznie z Obsługą klienta pod numerem 00800 200 90 200 (połączenie bezpłatne) w godz. 08:00 - 18:00 7 dni w tygodniu i podaj ten kod zabezpieczający: 11893926017Po potwierdzeniu swojej tożsamości przejdź do następnego kroku.Dowiedz się więcej, w jaki sposób potwierdzenie swojej tożsamości pomaga w zachowaniu bezpieczeństwa Twojego konta.
Nie można sie dodzwonić na podany telefon - automat mowi zadzwoń poźniej. Napisałam o tym do ''KONTAKT Z EBAY'' - oraz w ''Centrum odp '' - i czekam i nie ma poprawy. Dalej jest blokada wystawiania nowych aukcji.
CO MAM ZROBIĆ ???????