Chetnie pomoge tlumaczac te niezbyt uprzejmy E-Mail:
Zanim wysle ten duzej wartosci towar chce niektore niedomowienia wyjasnic!!
Na nikogo nie wywieram zadnego nacisku!! Pan (Pani) kupil ten towar bardzo okazyjnie, za bardzo niska cene 166 Euro.Podalam Panu (Pani) bledna odpowiedz za pierwszym razem, ze przeslka bedzie kosztowac 18 Euro. Dopiero po spakowaniu paczki i jej zwazeniu stwierdzilam, ze paczka wazy ponad 10 kg i jej przesylka do Polski kosztuje 33 Euro. Za Koszty opakowania (karton itd.) licze tylko 1 Euro, chociaz dodatkowy miekki material, ktorym wypelnie paczke jest bardzo drogi i za ta dodatkowa usluge na pewno mi Pan (Pani) nie zaplaci!
Rowniez z Iban/Swift numerem ma Pan (Pani) koszty. Poza tym mogl sie Pan (Pani) jeszcze raz ze mna skontaktowac, wtedy wyslalabym Panu te dane. Nie wiedzialam rowniez, ze bede ponosic koszty panskiego przelewu pieniedzy. To jest jakby nie bylo 8 Euro, ktore ja musze zaplacic! A wiec, tu nie ma zadnej mowy o jakims nacisku z mojej strony! W zwiazku z tym prosze o wystawienie mi pozytywnej opini,w innym przypadku jestem zmuszona zawiadomic ebay.
Sprawdzilo sie to, z czym juz od lat walcze sprzedajac na targowiskach!!
W zwiazku z czym prosze Pana, zeby Pan sie wycofal z kupna, poniewaz w Niemczech jest wystarczajaco duzo ludzi, ktorzy z kupna tego towaru na pewno sie uciesza!!
Ten list pisze do Pana w jez.niemieckim, poniewaz pierwsze listy rowniez mi Pan odpisywal po niemiecku.
Prosze sie zameldowac jeszcze dzisiaj,tzn, w Niedziele 20.08,06!!
Pozdrowienia
shanicy
Jezeli potrzebujesz pomocy w odpowiedzi,chetnie pomoge.
Pozdrowienia.