Nie otwieraja się strony ebay - co robić?????

fernia25
Użytkownik
Nie mogę się zalogować ani na polski ani na niemiecki ebay ani na USA. Co się dzieje? Wiele lat kupuję na ebay-u a tu taki cyrk, którego nigdy nie było. Zawsze strony ebay chodziły bardzo dobrze. Mam w tej chwili zakupiony przedmiot i nie mogę dostac się do danych konta sprzedającego, które są mi potrzebne aby zapłacić za transakcję. Czy ktoś wreszcie zajmie głos w tej sprawie ze strony ebay-u?????. Proszę o pomoc!!!!!
Pokaż cały temat
agnusek
Użytkownik
Też dziękuję za rady, ale problem się u mni utrzymuje. Wygląda to tak: po wprowadzeniu wszystkich danych z porad jest OK dopóty, dopóki nie wyjdę z Internetu!!!! Explorer nie "trzyma" nowych ustawień. Po rozłączeniu się z Internetem zmiany znikają, nie ma nawet sensu restartować komputera, czego próbowałam jeszcze nieświadoma, że przeglądarka nie zapisuje zmian w sieci LAN. A poza tym, to dziwne, że inne strony jak cię mogę chodzą, a tak poważny problem jest tylko z eBay'em. A może....konkurencja chce nas zniszczyć:( Ale poważnie, to jak? Mam za każdym razem dla eBay wprowadzać zmiany w przeglądarce? SOS eBay!!!!!!!
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay