Jak zlokalizować przesyłkę?

Witam, Dnia 16.02.2010 r. wygrałam aukcję Dnia 17.02.2010 została zrealizowana płatność za pomocą PayPal. Dnia 18.02.2010 (zgodnie z informacją Sprzedającego) przesyłka została nadana przez United States Postal service. Nadal nie otrzymałam przesyłki i nie wiem w jakiej firmie, w Polsce dowiadywać się o nią. Proszę o pomoc w tej sprawie. Pozdrawiam Arven925 P.S. Dodam jeszcze, że nie znam dobrze angielskiego i trudno mi się poruszać po angielskojęzycznych stronach
Pokaż cały temat
Wydaje mi sie ze juz zmienili. Jest termin 45 dni i na Paypal i na Ebay. http://pages.ebay.pl/help/buy/item-not-received.html "Centrum rozstrzygania PayPal Jeśli korzystałeś z płatności PayPal, przejdź do Centrum rozstrzygania PayPal, aby otworzyć sprawę i złożyć wniosek o ochronę w ramach programu ochrony kupujących w systemie PayPal." "Sprawę możesz otworzyć w ciągu 45 dni od daty dokonania płatności w systemie PayPal." Warunki Jeśli zapłaciłeś przy pomocy innej formy płatności niż PayPal, sprawę możesz otworzyć w Centrum rozstrzygania w terminie od 10 do 45 dni od daty zakupu.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay