zapłata przez moneybookers-potrzebny tylko e-mail?

katan345
Użytkownik
Witam. Pewien ukrainiec kupił coś ode mnie coś i chce zapłacić przez Moneybookers. Założyłem już konto i chiałem sie dowiedzić co muszę zrobić aby kupujący mógł zapłacić przez moneybookers? Z tego co wiem to musze mu tylko podać adres mailowy tego konta, ale chciałem sie upewnić. Czy jest gdiześ może na stronce Moneybookers albo Ebay jakaś opcja np. wyślij kupującemu rachunek za aukcje albo coś w tym stylu? (tak jak to jest dla Paypala)CZy po prostu ja daje mu maila, on wysyła pieniądze i koniec? Z góry dzieki za odpowiedz. Marcin
Pokaż cały temat
Poczytaj ich reguly. Jesli sprzedajesz wymagaja abys zalozyl ich komercyjne konto. Osobiste ma sluzyc tylko przelewom miedzy przyjaciolmi i rodzina - bezinteresownie i do zakupow. Jesli sie zorientuja ze handlujesz i przyjmujesz wplywy na osobiste - zablokuja konto i beda dochodzic z niemiecka dokladnoscia. Kontakt jest z nimi utrudniony i sporadyczny. W koncu moga pobrac od ciebie kare za pogwalcenie ich regul (jest o tym w ich warunkach wypisane drobnym drukiem) bez odwolania. $3,50 to nie majatek i kara wielokrotnie przewyzsza te sume wiec nie masz sie czego obawiac ale jesli nazbierasz sume ktora jest dla ciebie powazniejsza - wyplacaj lub otworz konto komercyjne.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań