uregulowanie opłaty za aukcje zagraniczne

annwlo
Użytkownik
witam ! wystawiłam 4 aukcje w Niemczech i Wielkiej Brytani , od Działu Obsługi Klienta Ebay otrzymałam info gdzie i komu dokonać wpłaty , no i pytanie : czy mam wpłacać od razu czy czekać na jakieś miesięczne zestawienie (fakturę?)- czy coś takiego jest w ebay - a jeśli tak to czy otrzymam to pocztą czy meilem .Proszę podrzućcie parę podpowiedzi - to pewno wszystko jest opisane na Ebay de - gdzie znalazłam stan mojego konta sprzedającego , ale ja nie znam języka no i mam problem pozdrawiam ania
Pokaż cały temat
Miesiecznie otrzymasz rachunek poczta elektroniczna. To co otrzymalas to jest prawdopodobnie rachunkiem. Zamiesc text tutaj to zobaczymy : http://forums.ebay.pl/forum.jspa?forumID=600000009 W email pisze jak zaplacic. Z Polski mozna tylko karta (chyba ze sie cos zmienilo) lub przekazewm pocztowym korzystajac z uprzejmosci rodakow mieszkajacych w kraju z ktorego otrzymalas rachunek. Mozesz zlecic Ebay automatyczne pobieranie z karty, miesicznie, nagromadzonych oplat za wystawianie i za prowizje. Stan swojego konta i za co naliczyli mozesz w kazdej chwili obrejrzec po zalogowaniu pod jedna z zakladek po lewej. Mozesz tam tez uregulowac rachunek.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay