opinia

20aff
Użytkownik
Witam . Mam taki problem ,iz wystawilem przedmiot(nr.270475956029)Jego stan byl jak nowy !!! Po zakonczeniu tranzakcji otrzymalem pieniadze,a nastepnie opinie !!! Opinie otrzymalem po pieciu dniach(od zakonczenia aukcji) i to negatywna.Kupujacy stwiedzil iz przedmiot jest jak szma...(byla to bluzka).Najgorsze jest to ,ze stan bluzki byl taki jak w opisie.Kupujacy ani razu sie nie kontaktowal zemna odnosnie zwrotu kosztow,tylko bez zadnych negocjacji wystawil opinie !!!! Dzien wczesniej rowniez dostalem neutarlna opinie(nr.270475949227) i na dodatek z podobynm opisem !!!Kupujacy rowniez po pieciu dniach wystawil ja ,bez zadnego kontaktowana sie zemna !!! Mysle ze jest to jakas manipulacja !! Mam juz sporo tranzakcji i w taki prymitywny sposob, bym sie nie zachowal !!! przykre jest to ze sa tacy ludzie ktorzy psuja reputacje innych !!! Mam nadzieje ze pomozecie mi Panstwo.Prosze o usuniecie falszywych bezpoctawnych opini !! !!!
Pokaż cały temat
Kto ma Ci niby usunąć te opinie, tu są tacy sami użytkownicy jak Ty pisz do serwisu, albo wejdź w mapa witryny -> opinie -> poproś o zmianę opinii
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay