opinia

20aff
Użytkownik
Witam . Mam taki problem ,iz wystawilem przedmiot(nr.270475956029)Jego stan byl jak nowy !!! Po zakonczeniu tranzakcji otrzymalem pieniadze,a nastepnie opinie !!! Opinie otrzymalem po pieciu dniach(od zakonczenia aukcji) i to negatywna.Kupujacy stwiedzil iz przedmiot jest jak szma...(byla to bluzka).Najgorsze jest to ,ze stan bluzki byl taki jak w opisie.Kupujacy ani razu sie nie kontaktowal zemna odnosnie zwrotu kosztow,tylko bez zadnych negocjacji wystawil opinie !!!! Dzien wczesniej rowniez dostalem neutarlna opinie(nr.270475949227) i na dodatek z podobynm opisem !!!Kupujacy rowniez po pieciu dniach wystawil ja ,bez zadnego kontaktowana sie zemna !!! Mysle ze jest to jakas manipulacja !! Mam juz sporo tranzakcji i w taki prymitywny sposob, bym sie nie zachowal !!! przykre jest to ze sa tacy ludzie ktorzy psuja reputacje innych !!! Mam nadzieje ze pomozecie mi Panstwo.Prosze o usuniecie falszywych bezpoctawnych opini !! !!!

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (1)

Odpowiedzi (1)

Kto ma Ci niby usunąć te opinie, tu są tacy sami użytkownicy jak Ty pisz do serwisu, albo wejdź w mapa witryny -> opinie -> poproś o zmianę opinii
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay