brak reakcji sprzedajacego

gina_gm
Użytkownik
Wylicytowalam przedmiot u zerowicza z Niemiec (dorobek opinii zaczyna sie od zera), niestety nie podal IBAN, nazwy banku (oddzial) i SWIFT cos za krotki. Od trzech dni prosilam juz kilka razy po angielsku i po niemiecku o uzupelnienie danych. Zero odzewu. Sprzedajacy wysyla do Europy, wiec nic z tego nie rozumiem. Stracilam zaufanie, bo na razie walcze, zeby zaplacic, a co bedzie, jezeli zaplace i bede walczyc o otrzymanie przedmiotu? Jak moge wycofac sie z transakcji?
Pokaż cały temat
gina_gm
Użytkownik
A wiec mamy final,po 20 dniach od zakonczenia aukcji To (nie wiem czy kobieta czy mezczyzna) wszczelo spor o nie zaplacenia za wygrany na aukcji przedmiot. Ale To nigdy mi nie podalo prawidlowych danych banku mimo moich wielokrotnych monitow, wiec sytuacja surrealistyczna. To rowniez nie anulowalo transakcji. Czy w takiej sytuacji moge wszczac spor przeciwko, bo przeciez wygralam aukcje, ale nie dane mi bylo za nia zaplacic i otrzymac przedmiot? Czy tylko wystawic negatywna opinie, bo to juz nie indolencja lecz bezczelnosc.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay