Sposoby płatności

Witam, Spzedając przedmioty tylko i wyłącznie za granicę, jakie sposoby płatności są najkorzystniejsze ( czyt. najbezpieczniejsze, jaszybsze i najbardziej mile widziane przez kupującego). Z tego co się orientuję, z najpopularniejszej formy płatności - PayPal, Polska może korzystac tylko w jedną stronę... Co polecacie? Pozdr.
Pokaż cały temat
to bedzie ten paypal dla nas czy ni ebędzie ,o ile doczytałem to 14 wrzesni amaja dl anas nowa usługe przyjomawiania dodac dobrze mówie?? rzeczywiści emoneybookers jest dobre choć długo pieniązki idą ,al ejak si eni ema co si elubi to sie lubi co sie ma przynajmiej po polsku tam jest a ni ejakpaypal wszystko wenglish tajlandzi kambozanski byle ni epolski jak chce sie płacic z róznych systemów ,to nic takieog jak ktośpozn anumer karty kredytowej ja np .mam założone odzielne konto do płatności własnie w zagranicznych serwisach nigdy tam nie ma pieniedzy a przelewam je bezpośrednio 2 ,3 minuty pzed zapłąta przez paypalmoga se poznawacnumer konta tak nic z niegonie sciągna po z atym za każdym razem wyznaczam limit wypłat.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay