Sposoby płatności

Witam, Spzedając przedmioty tylko i wyłącznie za granicę, jakie sposoby płatności są najkorzystniejsze ( czyt. najbezpieczniejsze, jaszybsze i najbardziej mile widziane przez kupującego). Z tego co się orientuję, z najpopularniejszej formy płatności - PayPal, Polska może korzystac tylko w jedną stronę... Co polecacie? Pozdr.

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (5)

Odpowiedzi (5)

Tak, wplcajacemu wyskoczy alert że jest to niemozliwe na ostatniej stronie.
a i w koncu można przyjąc na konto paypal pieniadze??(oczywiści edalej nic sie nimi nei dziej eni emozna ich pzesłąc na nasze konta bankowe co najwyżej dalej zapłacić tak działa te ograniczenie ) czy jeżeli ktoś bedzi echiał wpłącic na nasz ekonto w paypa to mu wyskoczy alert ż ejest to niemozliwe ?? na jakiej zasadzie to działa bardzo prosz eo wytłumaczenie
to bedzie ten paypal dla nas czy ni ebędzie ,o ile doczytałem to 14 wrzesni amaja dl anas nowa usługe przyjomawiania dodac dobrze mówie?? rzeczywiści emoneybookers jest dobre choć długo pieniązki idą ,al ejak si eni ema co si elubi to sie lubi co sie ma przynajmiej po polsku tam jest a ni ejakpaypal wszystko wenglish tajlandzi kambozanski byle ni epolski jak chce sie płacic z róznych systemów ,to nic takieog jak ktośpozn anumer karty kredytowej ja np .mam założone odzielne konto do płatności własnie w zagranicznych serwisach nigdy tam nie ma pieniedzy a przelewam je bezpośrednio 2 ,3 minuty pzed zapłąta przez paypalmoga se poznawacnumer konta tak nic z niegonie sciągna po z atym za każdym razem wyznaczam limit wypłat.
Najlepszym rozwiązaniem dla Ciebie byłby http://www.moneybookers.com/app/?rid=1919864/ sam korzystam z niego zarówno przy płatnościach za wylicytowane aukcje jak i za towary i usługi w sieci + przekazy pieniężne z angli do polski etc. Pieniądze mam na koncie po 2-4 dniach prowizja jest normalna tj. 7PLN ;)))) Są bezpieczni tani solidni i stosunkowo szybcy.Pieniądze jeśli są przelewane na konto walutowe to będa w dolarach lub euro a jeśli na złotówkowe to w złotych ale kurs wymiany jest naprawdę dobru w zasadzie identyczny ze średnim kursem NBP wachania są w granizach 1%, kolejny plus to ten że za ich pomocę mogę regulować płatności w internecie bez stresu że ktoś niewłaściwy pozna nr. mojej karty kredytowej itp. Na stronie http://www.moneybookers.com/app/?rid=1919864/ jest wszystko dokładnie opisane zrozumiale przystępnie no i po polsku ;)))) co jest też istotne. Polecam
P.S. Jeśli chodzi o przelewy zagraniczne, posiadam konto w mBanku, a tam zdaje się są z tym jakieś problemy.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań