Pytanie] towar z Włoch

Mam pytanie do wytrawnych bywalcow tej grupy. Mam kontakt przez ebay.com do Goscia z Włoch ktory ma do sprzedania czesci GSM i nie wiem jak ma sie odbyc cala transakcja. Dane ktore otrzymalem od niego sa dla mnie nieczytelne Ponizej zawieram te dane o ktore mi chodzi. I teraz pytanie czy z konta BPH mozna przelac pieniadze.Prosze o pomoc w rozszyfrowaniu Antoni Apolinii IBAN: IT95 L010 2082 2000 0041 0186 432 SWIFT (BIC): BSICITRRMES Pozdrawiam i czekam na pomoc Tom
Pokaż cały temat
To co podaje to namiary na jego konto bankowe na ktore nalezy wplacic pieniadze. W twoim banku zrozumieja te numery. Przelewy bankowe sa drogie wiec mozesz mu zaproponowac np.http://tiny.pl/hlvc poniewaz sa najtansi i takze po Polsku. Odradzam przelew duzych sum - w razie oszustwa nie masz zadnych szans odzyskania pieniedzy. Poddaj sprzedawce testowi ponizej: Im mniej z ponizszych warunkow jest spelnionych tym wieksze szanse sa ze mamy do czynienia z oszustem: kontakt telefoniczny duza ilosc komentarzy wysoki odsetek komentarzy pozytywnych ustabilizowana firma obecnosc sklepu na Ebay pobieranie podatku normalne koszty wysylki, pakowania i za manipulacje spcjalizacja w artykule gwarancje zwrotu, rekojmy zaufany kraj lokalizacji akceptacja karty kredytowej zaawansowana obecnosc na Allegro dorosly nick odpowiedzi na pytania zrozumiale i na temat i wiecej....
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay